Kovai su patyčiomis – seminarai internetu

Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota kampanija „Už saugią Lietuvą“ kartu su partneriais - elektroniniu dienynu TAMO, toliau tęsia veiklas kovoje su patyčiomis ir emociniu smurtu. skaityti »

Medijų filosofas: „Keli tūkstančiai „Facebook“ kontaktų nėra visas pasaulis“

„Netikiu, kad patyčias viešoje erdvėje skatina siekis kelti visuomenės kultūros lygį. Man nuojauta kužda, kad tai daugiau komercinis ar net politinis interesas“, – teigia Nerijus Čepulis, Kauno technologijos universiteto Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto (KTU SHMMF) Filosofijos ir psichologijos katedros vedėjas. skaityti »

Kviečia diskutuoti apie patyčias mokyklose

Švietimo ir mokslo ministerijos Kolegijų salėje vyks diskusija „Tyčiotis negalima padėti. Kur rašom kablelį?“ skaityti »

Europos Parlamentas didesnį dėmesį kreips patyčioms mokyklose

Beveik 400 Europos Parlamento narių pateikė Europos Komisijai, Europos Tarybai ir Europos Sąjungos šalių narių parlamentams rašytinį pareiškimą, kuriame ragina paskelbti oficialią Europos dieną prieš patyčias ir smurtą mokyklose. skaityti »

Prasideda registracija į „Veiksmo savaitę BE PATYČIŲ“

Nuo sausio 21 d. visos mokyklos, organizacijos, ketinančios tapti iniciatyvos „Veiksmo savaitė BE PATYČIŲ“ dalyvėmis, kviečiamos registruotis svetainėje www.bepatyciu.lt. skaityti »