Apdovanoti konkurso „Žydintis Vilnius 2016“ nugalėtojai

Vilniaus miesto savivaldybės konkurso „Žydintis Vilnius 2016“ rengėjai paskelbė ir apdovanojo nugalėtojus – gražiausiai savo teritoriją prižiūrinčius ir puoselėjančius sostinės gyventojus, visuomenines ir komercines organizacijas. skaityti »

Atviras Vilnius – e. valdymo reitingo viršūnėje

Vilnius savivaldybė pripažinta geriausiai Lietuvoje valdanti e. duomenis: „Baltijos informacinės visuomenės analizės centro“ atliktame šalies savivaldybių elektroninio valdymo reitinge sostinė užima pirmąją vietą. skaityti »

Vilniaus savivaldybė ragina smulkius elektronikos prietaisus mesti į specialius konteinerius

Vilniaus miesto savivaldybė ragina smulkius elektros ar baterijos energija maitinamus prietaisus mesti į specialius smulkiems elektros ir elektronikos prietaisams bei baterijoms skirtus konteinerius. skaityti »

Vilniaus savivaldybės puslapyje - e. duomenų bankas

Vilniaus savivaldybės puslapyje jau galima rasti viešų miesto e. duomenų bazę. skaityti »

Nuo šiol ekskursija po Vilniaus savivaldybę galima ir internetu

Vilniaus savivaldybės pastate galima vaikščioti ir pasitelkiant virtualią ekskursiją – taip įgyvendinta viena iš elektroninių idėjų, kurias miestui gali siūlyti sostinės gyventojai ir įmonės. skaityti »

Vilniaus savivaldybė internetu teikia 38 paslaugas

Sostinės savivaldybės elektroninėmis paslaugomis 2012 m. jau pasinaudojo daugiau kaip 6,5 tūkst. gyventojų ir įmonių. Šiuo metu internetu teikiamos 38 paslaugos: daugiausia gyventojai deklaruoja gyvenamąją vietą ir kreipiasi dėl pažymų, įmonės derina reklamos leidimus, teikia deklaracijas. skaityti »

Vilniaus savivaldybės portale – specialus interaktyvus žemėlapis

Vilniaus miesto savivaldybė pirmoji Lietuvoje pristato interaktyvų sostinės žemėlapį, kuriame gyventojai gali rasti informaciją apie mieste išduotus leidimus, patvirtintus planus, rinkliavos zonas ir kt. skaityti »

Vilniaus miesto savivaldybė banke SNORAS sąskaitų neturėjo, todėl išmokos ir kiti atsiskaitymai nevėluos

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad sąskaitų nacionalizuotame banke SNORAS neturi, todėl nevėluos nei socialinės išmokos Vilniaus gyventojams, nei kiti atsiskaitymai. skaityti »

Savaitės naujienos

Svarbiausios savaitės naujienos trumpai (2011 m. birželio 20–23 d.) skaityti »

Dienos naujienos

Svarbiausios dienos naujienos trumpai (2011 m. balandžio 8 d.). skaityti »