Verslo atstovai kviečiami dalyvauti EK programoje „Horizontas 2020“

Europos komisija (EK) patvirtino didžiausios ES mokslinių tyrimų ir inovacijų programos „Horizontas 2020“ naująsias 2016–2017 m. darbo programas. skaityti »

ISM tirs, kaip spręsti visuomenės senėjimo keliamus iššūkius

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas įsijungė į didžiausią ES mokslinių tyrimų ir inovacijų programą „Horizontas 2020“, pagal kurią finansuojamas projektas SPRINT sieks padėti spręsti sparčiai senėjančių Europos gyventojų problemą. skaityti »

Lietuvos ateities transportui kurti – didelės galimybės

Susisiekimo ministerija, siekdama paskatinti mokslinių tyrimų ir technologinę plėtrą, inovacijų diegimą Lietuvos transporto sektoriuje, telkia šalies įmones ir mokslo atstovus bendradarbiauti, dalyvaujant Europos Sąjungos (ES) programoje „Horizontas 2020“. skaityti »

Europos Komisijai bus siūloma finansuoti dviejų aukšto lygio mokslo centrų kūrimą Lietuvoje

Lietuvos mokslo tarybos sudarytai ekspertų grupei įvertinus, Švietimo ir mokslo ministerija atrinko Lietuvos mokslo ir studijų institucijas, galėsiančias dalyvauti Europos Komisijos finansavimo konkurse. skaityti »

Švietimo ir mokslo ministras D. Pavalkis dalyvavo naujosios ES mokslo ir inovacijų programos „Horizontas 2020“ pristatyme Sorbonos universitete

Gruodžio 16 d. Sorbonos universitete Lietuvos švietimo ir mokslo ministras Dainius Pavalkis kartu su Europos Komisijos švietimo ir mokslo komisarėmis Androula Vassiliou ir Maire Geoghegan-Quinn bei Prancūzijos Aukštojo mokslo ir mokslinių tyrimų ministre Genevieve Fioraso oficialiai paskelbė naujosios ES programos „Horizontas 2020” startą. skaityti »