„Microsoft“ išmokys kalbėti šaldytuvus

Kompanija „Microsoft“ sukurta pagalbinė balso programa „Cortana“ netrukus bus įdiegta į daugybę buities prietaisų, prijungtų prie interneto. skaityti »

Kada virtualusis asistentas „Cortana“ pradės veikti „Android“ įrenginiuose?

Neseniai JAV programinę ir techninę įrangą gaminanti bendrovė „Microsoft“ pranešė, kad virtualus asmeninis balso asistentas „Cortana“ veiks įrenginiuose su operacinėmis sistemomis „Android“ ir „iOS“. skaityti »

Virtualusis asistentas „Cortana“ kontroliuos išmaniuosius namus

Operacinei sistemai „Windows Phone 8.1“ pritaikytas kompanijos „Microsoft“ virtualusis asistentas „Cortana“ netrukus balso komandomis galės valdyti bendrovės „Insteon“ išmaniųjų namų produktų liniją, naudojamą JAV rinkoje. skaityti »

„Microsoft“ atnaujino „Windows Phone“ programinę įrangą

Neseniai bendrovė „Microsoft“ paskelbė apie programinės įrangos „Windows Phone 8“ atnaujinimą, kurio su nekantrumu laukė mobiliųjų įrenginių savininkai. skaityti »

Virtualusis asistentas „Cortana“ – jau „Windows Phone 8.1“ įrenginiuose

Prieš trejus metus kompanija „Apple“ pristatė virtualų asmeninį asistentą „Siri“. Kaip atsaką į jį bendrovė „Microsoft“ pristatė pažangesnę technologiją – protingą asmeninį asistentą „Cortana“. skaityti »

Kompanija „Microsoft“ sukūrė virtualųjį asmeninį asistentą „Cortana“

Praėjusį mėnesį vykusioje kompanijos „Build“ konferencijoje bendrovė „Microsoft“ pristatė balsu valdomą programą „Cortana“, kuri yra atsakas į konkurentų siūlomus panašius produktus „Apple Siri“ ir „Google Now“. skaityti »