Lietuvos institucijose dirbs iš užsienio grįžę jaunieji profesionalai

Užsienio investicijų plėtros agentūros „Investuok Lietuvoje“ ir Ūkio ministerijos 2012 m. inicijuota Jaunųjų profesionalų programa (JPP) „Kurk Lietuvai“ tęsis ir 2015-2016 m. Rugpjūčio 4 d. pradedama jau ketvirtosios JPP „Kurk Lietuvai“ kartos atranka, o jaunieji profesionalai šalies viešojo sektoriaus institucijose pradės dirbti šį rudenį. skaityti »

Veronoje surengtas Lietuvos verslo forumas

Viename stipriausių Italijos ekonominių centrų, Veronoje, birželio 25 dieną Lietuvos ambasada Italijoje, bendradarbiaudama su Lietuvos ir Italijos prekybos rūmais surengė verslo forumą, skirtą pritraukti Italijos investicijų į Lietuvą. skaityti »

Nepiktnaudžiauti euro įvedimu jau įsipareigojo per 3000 įmonių

Daugiau nei 3 000 Lietuvos įmonių viešai įsipareigojo nesinaudoti euro įvedimu kaip pretekstu didinti kainas ir prisijungė prie Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumo. skaityti »

Sąžiningai perskaičiuoti kainas jau įsipareigojo daugiau nei tūkstantis įmonių

Spalio 2 d. duomenimis, nesinaudoti euro įvedimu kaip pretekstu didinti kainas ir jas perskaičiuoti sąžiningai jau įsipareigojo daugiau nei 1 100 Lietuvos įmonių ir kitų ūkio subjektų. skaityti »

Prasideda dvejopo kainų skelbimo laikotarpis

Nuo rugpjūčio 22 d. prekių pardavėjai ir paslaugų teikėjai privalės kainas skelbti dviem valiutomis – litais ir euras, vadovaudamiesi Vyriausybės patvirtintu tvarkos aprašu ir ūkio ministro patvirtintomis rekomendacijomis. skaityti »

Vyriausybės rūmuose – Geros verslo praktikos memorandumo pasirašymo renginys

Lietuvos Respublikos Vyriausybės rūmuose Algirdas Butkevičius, finansų ministras Rimantas Šadžius ir ūkio viceministrė Rasa Noreikienė kartu su Lietuvos verslo asociacijų ir savivaldos atstovais pasirašys Geros verslo praktikos, įvedant eurą, memorandumą. skaityti »

Ūkio ministerijoje tartasi, kaip palengvinti litų keitimo į eurus sąlygas

Ūkio ministerijoje įvyko Verslo aplinkos darbo grupės posėdis, per kurį buvo pristatyta, kaip ketinama palengvinti gyventojams litų keitimą į eurus. skaityti »