Ar tėvai pakankamai rūpinasi savo vaikų saugumu internete?

Nors daugiau nei pusė (52 proc.) tėvų mano, kad internete daugėja grėsmių jų vaikams – nuo priekabiavimo elektroninėje erdvėje iki netinkamo turinio, – tik trečdalis jų (39 proc.) kalba su savo atžalomis, atskleidžia nauji „Kaspersky Lab“ ir „B2B International“ tyrimų rezultatai. skaityti »

32 proc. naudotojų nemato rizikos dalytis savo įrenginiu

Maždaug trečdalis viso pasaulio respondentų (32 proc.), skolinančių savo įrenginius giminaičiams, kolegoms ar draugams naršyti internete, nesiima saugumo priemonių asmeninei informacijai apsaugoti, liudija „Kaspersky Lab“ kartu su nepriklausoma analitine bendrove „B2B International“ atlikto tyrimo rezultatai. skaityti »

Kas aštuntas europietis netiki kibernetinėmis grėsmėmis

Remiantis bendrovės „B2B International“ kartu su „Kaspersky Lab“ atlikto tyrimo rezultatais, 12 proc. europiečių interneto vartotojų netiki kibernetinių atakų realumu. skaityti »

Apie pusė Lietuvos vartotojų baiminasi sekimo internetine kamera

42 proc. Europos vartotojų, dalyvavusių „Kaspersky Lab“ ir „B2B International“ tyrime pažymėjo, kad baiminasi stebėjimo per internetinę kompiuterio kamerą. Lietuvoje dėl to bijo 49 proc. apklaustųjų. skaityti »