Senjorai kviečiami į kompiuterinio raštingumo kursus

Mokymasis aktyvina smegenų veiklą, padeda ilgiau išlaikyti gerą atmintį. Jau vien dėl to žmogus turėtų mokytis visą gyvenimą. skaityti »

Vasarą atostogavusį protą metas pažadinti rudenį

Vasarą prasiblaškius ir pailsėjus, pats laikas su naujomis jėgomis ir mintimis kibti į darbus ir mokslus. Juk gyvenimas be naujų žinių, naujų patyrimų būtų nuobodus. Be to, nauji įgūdžiai pravers norint pakeisti profesiją, ieškantis naujo darbo. skaityti »

„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Mokymo centras – už visapusišką tobulėjimą

Bendrovei „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ priklausantis Mokymo centras plečia mokymų spektrą. Nors šioje mokymo įstaigoje daugiausia dėmesio skiriama informacinėms technologijoms, čia galima tobulinti ir savo asmeninius gebėjimus, išmokti personalo vadybos, pardavimo ir klientų aptarnavimo, vadybos bei vadovavimo subtilybių. skaityti »

Sparti technologijų plėtra skatina nuolatos tobulėti

Apie tai, kodėl svarbus mokymasis visą gyvenimą, kokių žinių šiandien trūksta labiausiai ir ką gali pasiūlyti mokymo įstaigos, kalbamės su sostinėje įsikūrusio ir beveik 20 metų IT mokymo paslaugas teikiančio UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ Mokymo centro koordinatore Vaida Bliūmaite. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“: patogus būdas aplankyti ryškiausius knygų mugės renginius

Š. m. vasario 20–23 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyks 15-oji tarptautinė Vilniaus knygų mugė. Tūkstančiai leidinių, šimtai renginių, dešimtys užsienio ir Lietuvos rašytojų – knygų mugė kasmet keturioms dienoms užburia visus, mėgstančius literatūrą ir geras knygas. skaityti »

Negaiškite laiko ir mokykitės tik to, ko reikia!

Tuos, kas davė sau pažadą naujais 2014-aisiais mokytis ir tobulėti, „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Mokymo centras kviečia tai pradėti daryti jau šiandien! Pasirinkite Jums reikalingą programą ir junkitės prie besimokančiųjų būrio. skaityti »

Mokymo centro dovanų kuponas – prasminga dovana

Artimam žmogui padovanoję „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Mokymo centro dovanų kuponą suteiksite jam galimybę tobulėti, o gal net pakeisti savo gyvenimą teigiama linkme. skaityti »

Specializuoti mokymai – norintiems tapti profesionalais

Nors studijuoti aukštosiose mokyklose, kolegijose ir kitose ugdymo įstaigose nuolat veržiasi daugybė įvairaus amžiaus žmonių, tenka nuolat girdėti darbdavių skundų apie tai, kad rasti aukštos kvalifikacijos specialistą – tikrai nelengvas uždavinys. skaityti »

Partneriai iš Vengrijos mokėsi BS/2 kompetencijos centre

Vasario 20–22 dienomis įmonėje BS/2 lankėsi vengrų kompanijos DBM, su kuria BS/2 bendradarbiauja nuo 2004 metų, atstovai. skaityti »

„Skynet“ klientams – išskirtinės Mokymo centro dovanos

Šis ruduo išskirtinis: „Penkių kontinentų“ Mokymo centras jau 16-ąjį kartą savo duris atveria kiekvienam, norinčiam tobulėti ir gerinti informacinių technologijų įgūdžius. skaityti »