Prezidentė pasveikino mokinius ir mokytojus su Mokslo ir žinių diena

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė nuoširdžiai pasveikino visus šalies mokinius ir mokytojus Rugsėjo 1-osios – Mokslo ir žinių dienos – proga. skaityti »

Lietuvos žmonės ruošiasi išradingai minėti Valstybės gimtadienį

Prieš savaitę Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuota akcija „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai" jau sulaukė daugiau kaip 100 sumanių iniciatyvų kūrybingai ir prasmingai minėti Valstybės atkūrimo dieną. skaityti »

Prezidentė susitiks su Ukrainos vadovu

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė gruodžio 2 d. susitiks su darbo vizito į Lietuvą atvyksiančiu Ukrainos Prezidentu Petro Porošenka. Šalių vadovai dalyvaus aštuntajame Lietuvos ir Ukrainos Prezidentų tarybos posėdyje. skaityti »

Aukštojo mokslo kokybei – aukštesni reikalavimai

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė su akademinės bendruomenės, darbdavių ir studentų atstovais aukštojo mokslo kokybės klausimus. skaityti »

Lietuva – pasaulio mokslo lyderių akiratyje

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė spalio 27 d., 9.30 val., susitiks su didžiausio pasaulyje mokslo centro CERN direktoriumi, profesoriumi Rolfu-Dieteriu Heueriu ir Lietuvos mokslo akademijos prezidentu, profesoriumi Valdemaru Razumu. skaityti »

Prezidentė pradeda oficialų vizitą Izraelyje

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pradeda oficialų vizitą Izraelyje. Vizito metu Prezidentę lydi užsienio reikalų ir ūkio ministrai bei Lietuvos žydų bendruomenės pirmininkė Faina Kukliansky. skaityti »

Švedijos verslas drąsiai renkasi Lietuvą

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė drauge su į Lietuvą valstybinio vizito atvykusiu Švedijos Karaliumi Karlu XVI Gustavu dalyvavo Švedijos verslo apdovanojimų ceremonijoje. skaityti »