Lietuvos bankas su Konkurencijos taryba ir Valstybės kontrole keisis tarnautojais

Kad įgytų daugiau profesinių žinių ir keistųsi gerąja patirtimi, Lietuvos banko atstovai galės laikinai palikti įprastas darbo vietas ir vykti į Konkurencijos tarybą ar Valstybės kontrolę, o šių institucijų deleguoti tarnautojai tuo tikslu bus priimami stažuotis centriniame banke. skaityti »

Neformaliojo švietimo plėtros politika suaugusiųjų mokytis neskatina

Valstybės kontrolės atliktas auditas parodė, kad neformaliojo suaugusiųjų švietimo (asmens bendrosios kultūros ugdymo ir profesinei veiklai reikalingų žinių įgijimo, gebėjimų lavinimo ir tobulinimo) organizavimas ir koordinavimas yra nepakankamas, o jo plėtra neduoda lauktų rezultatų. skaityti »

Valstybės kontrolė yra nurodžiusi silpnąsias informacinių sistemų vietas

Prezidentūroje vykusiame pasitarime kibernetinio saugumo klausimais valstybės institucijų ir įstaigų atstovai aptarė, kaip ruošiamasi įgyvendinti ir užtikrinti ryšių tinklų ir informacijos apsaugą Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai metu. skaityti »

Valstybės kontrolė: Studijų programos turi būti rengiamos ir vertinamos atsakingiau

Valstybės kontrolė atliko auditą, kaip organizuojamas universitetų studijų programų rengimas ir vertinimas. Auditas atliktas Švietimo ir mokslo ministerijoje, Studijų kokybės vertinimo centre ir trylikoje atrinktų valstybinių universitetų. skaityti »

Valstybės kontrolė: Aukštosios mokyklos dažnai pažeidžia Viešųjų pirkimų įstatymą

Valstybės kontrolė baigė finansinius (teisėtumo) 2011 m. auditus Vilniaus Gedimino technikos ir Lietuvos edukologijos universitetuose bei Vilniaus dailės akademijoje. skaityti »

Valstybės kontrolė nurodė priežastis, stabdančias el. bilieto diegimą ir plėtrą šalyje

Valstybės kontrolė, atlikusi Lietuvos viešojo transporto elektroninio bilieto (el. bilieto) sistemų auditą, nustatė, kad nepakankamai koordinuojamas el. bilieto sistemų kūrimas ir kontroliuojama jų plėtra, el. bilieto projektas plėtojamas netolygiai ir nenuosekliai. skaityti »

Dienos naujienos

Svarbiausios dienos naujienos trumpai (2011 metų liepos 12 d.). skaityti »