„Bing“ paskelbė, kas šiemet buvo ieškomiausi internete

Tradicinė „Bing“ metinė paieškos tendencijų ataskaita atskleidžia, jog 2015 m. buvo kupini įtaką dariusių žmonių, įvykių ir momentų. Nuo įkvėpimo ir vilties, iki bendros tragedijos ir skausmo momentų. skaityti »

„Microsoft“ atnaujino paiešką „YouTube“ tinkle

Kompanija „Microsoft“ atnaujino sistemos „Bing“ vaizdo medžiagos paieškos funkcionalumą. skaityti »

Paieškos sistema „Bing“ šventė penktąjį gimtadienį

Birželio pradžioje kompanija „Microsoft“ šventė paieškos sistemos „Bing“ gimtadienį. skaityti »

„Twitter“ įdiegtas automatinis vertėjas „Bing“

„Twitter“ pasirodė automatinio pranešimų vertimo funkcija, veikianti „Microsoft“ paieškos sistemos „Bing“ tiesioginio vertimo bazės pagrindu. skaityti »

„Microsoft“ stiprina savo paieškos sistemą „Bing“

„Apple“ ėmus po truputį atsisakyti „Google“ paslaugų savo mobiliojoje operacinėje sistemoje „iOS“, „Microsoft“ nusprendė, jog tai tinkamiausias metas stiprinti ir siūlyti savo produktus. skaityti »

„Microsoft“ galutinai atnaujino „Bing“

Kompanija „Microsoft“ pristatė atnaujintą paieškos sistemą „Bing“, keičiančią supratimą apie paieškos informaciją internete. skaityti »

„Bing“ paieškos sistema tapo panaši į „Google“

„Microsoft“ nusprendus kuo labiau supaprastinti savo paieškos sistemą „Bing“, pastarosios dizainas tapo itin panašus į konkurentės „Google“ išvaizdą. skaityti »

„Bing“ leis susieti paieškos rezultatus su pasirinktomis nuorodomis

Paieškos sistema „Bing“ suteikė naudotojams galimybę savo „Facebook“ puslapį susieti su kitų „giminiškų“ portalų ar kitų socialinių tinklų nuorodomis. skaityti »

„Bing“ paieška efektyvesnė už „Google“

Bendrovės „Experian Hitwise“ tyrimo rezultatai gali nustebinti daugelį „Google“ naudotojų, nes jo metu išaiškėjo, kad vidutiniam vartotojui „Bing“ paieškos sistema yra efektyvesnė nei „Google“. skaityti »