„Globalios Lietuvos“ programa pristatyta delegacijai iš Gruzijos

Užsienio reikalų ministerijoje vasario 29 dieną įvyko dvišalės konsultacijos su Gruzijos delegacija diasporos įtraukimo į valstybės gyvenimą tema. skaityti »

Užsienio reikalų ministerijos naujienos nuo šiol – ir lenkų kalba

Užsienio reikalų ministerijos naujienas nuo gruodžio 9 dienos galima skaityti ir lenkiškai – atidaryta nauja kalbinė ministerijos interneto svetainės versija, kurioje Lietuvos užsienio politikos aktualijos skelbiamos lenkų kalba. skaityti »

LPK ir URM kviečia į organizuojamos verslo misijos į Kiniją pristatymą

Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) kartu su Užsienio reikalų ministerija (URM) kviečia į seminarą apie rugsėjo mėnesį organizuojamą verslo misiją į Kiniją. skaityti »

Užsienio reikalų ministerijos nuotraukos nuo šiol – „Flickr“ paskyroje

Tęsdama aktyvią komunikacinę veiklą socialinėje žiniasklaidoje, Užsienio reikalų ministerija (URM) atidaro „Flickr“ paskyrą. skaityti »

URM ir L. Linkevičius – „Twitter“ lyderių penkiasdešimtuke

Užsienio reikalų ministerija ir Lietuvos diplomatijos vadovas Linas Linkevičius patenka į penkiasdešimtuką socialinio tinklo „Twitter“ naudotojų, kurie turi daugiausiai bendrų jungčių. skaityti »

Užsienio reikalų ministerijoje aptartas Lietuvos ir Omano bendradarbiavimas mokslo ir studijų srityje

Lietuvos užsienio reikalų viceministras Neris Germanas susitikime su Omano aukštojo mokslo viceministru Abdullah Mohammedu Al Sarmi akcentavo, kad bendradarbiavimas mokslo ir studijų srityje yra prasminga investicija. skaityti »