BS/2 pripažinta „Metų eksporto“ įmone

BS/2 apdovanojimuose „Metų paslauga 2018“ pelnė „Metų eksporto“ nominaciją. skaityti »

Lietuvos verslininkai baiminasi ES skilimo

Realybe virtęs Didžiosios Britanijos pasitraukimo iš Europos Sąjungos scenarijus ir galimas bendrijos skilimas tapo didžiausia išorės grėsme Lietuvos verslo plėtrai. skaityti »

„Partnerystės lyderio“ apdovanojimą gavo audito institucijos vadovas A. Dulkys

Lietuvos verslo „Oskaru“ vadinamas įvertinimas, praeityje įteiktas tokiems žmonėms kaip Valdas Adamkus, Algirdas Mykolas Brazauskas ir Dalia Grybauskaitė, atiteko už institucijų veiklos skaidrumo ir efektyvumo skatinimą. skaityti »

Paskelbti konkurso „Metų paslauga 2017” laimėtojai

„Metų paslaugos” konkurse sulaukta net pusė šimto Lietuvos ir užsienio įmonių paraiškų, o geriausiu komisija pripažino Estijoje įsikūrusios įmonės „SK ID Solutions” paslaugą. skaityti »

Lietuvos verslo konfederacija plečia narių gretas

2016 m. gruodžio 15 d. vykusiame Lietuvos verslo konfederacijos prezidiumo posėdyje priimti du nauji nariai – Lietuvos investicinių ir pensijų fondų asociacija (LIPFA) ir advokatų kontora Tark Grunte Sutkiene. skaityti »

Verslo konfederacija ir Nacionalinė biblioteka skatins žinių visuomenės ugdymą Lietuvoje

Siekdamos gerinti verslo aplinką, skatinti inovacijas ir puoselėti darnios visuomenės kūrimąsi šalyje, Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir Lietuvos verslo konfederacija (LVK) pasirašė bendradarbiavimo susitarimą. skaityti »

Naujas LVK narys: Lietuvos vartojimo lizingo ir kredito asociacija

Lietuvos verslo konfederacija (LVK) 2016 m. spalio 25 d. padidino savo narių gretas – prie konfederacijos prisijungė Lietuvos vartojimo lizingo ir kredito asociacija (LVLKA). skaityti »

Vilniuje – apdovanojimų „Metų paslauga 2016“ baigiamasis renginys

Š. m. rugsėjo 28 dieną 15 val. verslo centre „k29“ (Konstitucijos pr. 29, Vilnius) vyks Lietuvos verslo konfederacijos inicijuotų Nacionalinių verslo apdovanojimų „Metų paslauga 2016“ baigiamasis renginys. skaityti »

Susitikime su Lietuvos verslo konfederacija – dėmesys investicijoms į inovacijas ir mokesčių sistemos stabilumui

Finansų ministrė Rasa Budbergytė su didžiausios paslaugų, prekybos, aukštųjų technologijų įmones vienijančios Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) atstovais aptarė, ko reiktų, kad Lietuvoje atsirastų tokia aplinka, kuri leistų žmonėms dirbti ir užsidirbti, o pažangiam verslui – sėkmingai plėtoti savo veiklą. skaityti »

Pažangiausios lietuvių technologijos varžosi dėl apdovanojimų

Lietuviai nesnaudžia ir kuria mokslo inovacijomis pagrįstus produktus, kurie neretai yra geriau žinomi globalioje rinkoje nei vietinėje. Lietuvos verslo konfederacijos ir portalo „Delfi“ rengiamuose apdovanojimuose bus išrinkta „Metų technologija 2016“. skaityti »