5 programėlės, kurios pakeis požiūrį į išmaniuosius laikrodžius

Išmanieji laikrodžiai pretenduoja tapti itin patraukliais pagalbininkais, praverčiančiais daugelyje gyvenimo sričių. skaityti »

Išmanųjį laikrodį bus galima valdyti kvėpavimu

Džordžijos technologijos instituto mokslininkai sukūrė technologiją „Whoosh“, kuri leidžia žmogui kontroliuoti išmanųjį laikrodį savo kvėpavimu. skaityti »

Išmanusis laikrodis – vaikų priežiūrai

Kinai sukūrė išmanųjį laikrodį vaikams „Hipo A1“ su GSM ryšiu, GPS navigatoriumi ir SOS mygtuku. skaityti »

„Swatch“ pradeda prekiauti laikrodžiais su mokėjimo funkcija

Laikrodžių gamintoja „Swatch“, bendradarbiaudama su „Visa Europe“ ir Šveicarijos banku „Corner Bank“, Šveicarijoje pradės prekiauti išmaniaisiais laikrodžiais „Bellamy“ su mokėjimo funkcija. skaityti »

LG pristato „LG G Watch“ su „Android Wear“ operacine sistema

„LG Electronics“ (LG) pristato „LG G Watch“ laikrodį, vieną iš pirmųjų įrenginių su „Google“ operacine sistema „Android Wear“, pritaikyta dėvimiems įrenginiams. skaityti »

Ploniausias pasaulio laikrodis – lanksti 0,8 mm juostelė

Ploniausias pasaulio laikrodis yra vos 0,8 mm storio ir yra pagamintas iš vientiso lankstaus korozijai atsparaus plieno. CST-01 yra plonesnis už banko kortelę, tačiau jame pakanka vietos ir elektroninio rašalo ekranui, ir baterijai. skaityti »

„Apple“ planuoja išleisti laikrodį

„Apple“ ketina išleisti laikrodžio pavidalo išmanųjį įrenginį. skaityti »

Dizaineris Andy Kurovets sukūrė laikrodį „Graffiti“

Technologijų ir meno sintezė, būtent taip galima pavadinti vieno dizainerio sukurtą produktą. Laisvo, nevaržomo meno mėgėjams, anot dizainerio Andy Kurovets, „Graffiti“ laikrodis turėtų tikrai patikti. skaityti »

Keistas rankinio laikrodžio prototipas

Šiandien rankiniai laikrodžiai mums tapo aksesuarais, o pagrindinės funkcijos – sužinoti laiką, jau nenaudojame, nes turime mobiliuosius telefonus. Ko gero galvodamas ne apie funkcionalumą, o apie grožį ir estetiką, dizaineris Mario Troise pasiūlė laikrodžio „Nooka“ konceptą. skaityti »

Sicilijoje visi elektroniniai laikrodžiai skuba 10–20 min.

Keistas ir kol kas nepaaiškintas fenomenas užfiksuotas Italijos Sicilijos saloje. skaityti »