Išmaniesiems „Windows Phone“ telefonams – SEB banko programėlė

Išmaniųjų telefonų su „Windows Phone“ operacine sistema turėtojai nuo šiol gali parsisiųsti SEB banko paslaugų internete programėlę. skaityti »

Romos popiežius išleis taikomąją programą išmaniesiems telefonams

Kovodama už moralės išsaugojimą ir siekdama sustabdyti vienos lyties asmenų vedybas, bažnyčia stengiasi žengti koja kojon su naujausiomis technologijomis. skaityti »

„Press LT“ – jau ir „Android“ įrenginiuose!

Nuo šiol „Penkių kontinentų“ sukurta taikomąja programa „Press LT“ gali naudoti ne tik „iOS“, bet ir „Android OS“ gerbėjai. skaityti »

„Microsoft“ išleis biuro taikomųjų programų, skirtų „iPhone“ ir „iPad“

Šių metų lapkritį kompanija „Microsoft“ planuoja išleisti savo populiaraus biurų programų paketo „Office“ versiją, skirtą „Apple“ „iPad“ ir „Android“ planšetėms. skaityti »

Draudimo paslaugos keliasi į išmaniuosius telefonus

„PZU Lietuva“ rinkai pateikė draudimo paslaugų programėlę „PZU pagalba“ išmaniesiems telefonams, leidžiančią sparčiau gauti pagalbą, įvykus draudžiamajam įvykiui. skaityti »

M. Starkaus ir V. Radzevičiaus programėlė panaši į kelionę laiku

Dar kartą Pietų Amerikoje keliautojų nuotykius realiuoju laiku stebėti padeda mobilioji programėlė „Kelionė 2012“. skaityti »

„Press LT“ – jau „App Store“ parduotuvėje!

Pasaulyje sparčiai populiarėjant įvairiems mobiliesiems įrenginiams, didėja ir jiems skirtų taikomųjų programų pasiūla. Naujausių technologijų priešakyje nuolat žengianti įmonių grupė „Penki kontinentai“ šįkart siūlo naują programinį sprendimą tiems, kas neįsivaizduoja savo gyvenimo be mėgstamų laikraščių ir žurnalų. skaityti »

Nuo šiol Vilnių bus galima pažinti ir „išmaniuoju" būdu

Artėjant naujam turistiniam sezonui Vilniaus turizmo informacijos centras pasiūlys vilniečiams ir užsienio svečiams ne vieną staigmeną. skaityti »

„Ekrano“ sirgaliams – pirmoji Lietuvos sporto klubo programėlė

Panevėžio futbolo klubas „Ekranas“ sukūrė pirmąją Lietuvoje ir Baltijos šalyse sporto klubo programėlę, skirtą išmaniesiems telefonams. skaityti »

Nauja programa perspės pėsčiuosius apie artėjantį automobilį

Grupė inžinierių iš Dortmundo koledžo bei Bolonės universiteto sukūrė „Android“ išmaniesiems telefonams skirtą taikomąją programą, kuri perspės naudotojus gatvėje apie artėjantį automobilį. skaityti »