Kaip išsirinkti planšetinį kompiuterį mokiniui?

Labai didelis planšetinių kompiuterių mobilumas suderintas su aukšto lygio funkcionalumu ir mažesnėmis nei nešiojamų kompiuterių kainomis lemia, kad ruošiantis mokyklai tikrai verta pagalvoti būtent apie šio įrenginio įsigijimą. skaityti »

Besirenkantiems planšetę: svarbiausių parametrų ketvertukas

Norintiems nusipirkti iš tiesų gerą planšetę, ekspertai rekomenduoja nepatingėti ir atkreipti dėmesį į svarbiausius parametrus bei savybes. Kokios jos? skaityti »

Parduotuvėse „Zara“ – apsipirkimas planšetiniais kompiuteriais

Vieno populiariausių prekių ženklų Europoje „Zara“ kūrėjai savo parduotuvių lankytojams pasiūlė prie interneto prijungtų planšetinių kompiuterių „iPad“, palengvinančių pirkimo procesus. skaityti »

Japonai sukūrė striukę su specialia kišene planšetiniam kompiuteriui

Japonai sukūrė striukę tiems, kurie nė minutės negali apsieiti be planšetinio kompiuterio. skaityti »

5 dalykai, kuriuos reikia žinoti apie planšetinį kompiuterį

Nors neretai kalbama, neva planšetiniai kompiuteriai praranda savo populiarumą, tačiau remiantis tyrimų kompanijos „Gfk“ duomenimis, Lietuvoje „premium“ klasės planšečių pardavimai pastaraisiais metais auga. skaityti »

Kaip planšetę padaryti saugią vaikams?

Vis daugiau vaikų ir paauglių per Kalėdų ir Naujųjų metų šventes svajoja apie vieną ar kitą įrenginį. Tačiau tėvai atžalai pirkdami išmanųjį telefoną, planšetę ar nešiojamąjį kompiuterį privalo atminti, kad nekontroliuojami vaikai su įvairiais įrenginiais rankose ateityje gali sukelti nemažai problemų. skaityti »

LG pristato tris naujus „G Pad“ serijos planšetinius kompiuterius

„LG Electronics“ (LG) pristato tris naujus „G Pad“ serijos modelius. Trys nauji planšetiniai kompiuteriai – „G Pad 7.0“, „G Pad 8.0“ ir „G Pad 10.1“, kaip ir populiarumo jau sulaukęs „G Pad 8.3“ bus pristatyti šią savaitę Monake vyksiančioje technologijų parodoje „MedPI“. skaityti »

Išmaniosios įrangos gerbėjai labiausiai saugo planšetes ir mobiliuosius telefonus

Draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ duomenimis, Lietuvos gyventojai perka vis daugiau nešiojamų išmaniųjų įrenginių, iš kurių labiausiai saugo planšetinius kompiuterius ir mobiliuosius telefonus. skaityti »

„Prestigio“ ir „Microsoft Lietuva“ pristatys naują planšetinį kompiuterį, kuriam pranašaujama didžiulė sėkmė

„Prestigio“ kartu su „Microsoft Lietuva“ pristato naują planšetinį kompiuterį „Prestigio Visconte Multipad“, pasižymintį itin stipriomis techninėmis charakteristikomis ir labai konkurencinga kaina. skaityti »

Moterys dukart dažniau nei vyrai Kalėdoms pageidauja planšetinio kompiuterio ar telefono

Lietuviai po Kalėdų eglute labiausiai norėtų rasti naują nešiojamąjį kompiuterį arba išmanųjį telefoną, tačiau šių dovanų paieška jiems kartu kelia tokį pat stresą, kaip ir tinkamų papuošalų ar laikrodžių suradimas, rodo „Microsoft“ sekėjų „Facebook“ tinkle apklausos rezultatai. skaityti »