Vienos populiariausių kalėdinių dovanų – telefonas arba planšetinis kompiuteris

Daugeliui žmonių naujas telefonas ar planšetinis kompiuteris – viena labiausiai laukiamų Kalėdinių dovanų. Rinkos tyrimų duomenimis šiemet apie 30 tūkst. gyventojų nudžiugs po Kalėdų eglute radę naują įrenginį, o šioms dovanoms bus išleista ne mažiau nei 23 milijonai litų. skaityti »

„Nokia“ pristatė 6 naujus įrenginius, naujas programėles ir nešiojamą belaidžio įkrovimo stotelę

„Nokia World“ renginyje telefonų gamintoja „Nokia“ pristatė 6 naujus įrenginius, naujus aksesuarus bei „Nokia“ ir trečiųjų šalių programėles. skaityti »

„Microsoft“ pristatė planšetę „Surface Pro 2“

„Microsoft“ pristatė planšetinį kompiuterį „Surface Pro 2“ – naują savo flagmano su 10,6 colių įstrižainės ekranu ir „Windows 8“ operacine sistema versiją. skaityti »

„Toshiba“ išleido savo pirmą „Windows“ planšetę

„Toshiba“ – ne pati produktyviausia planšečių gamintoja, nors jos produktų sąraše yra keletas įdomių „Regza“ egzempliorių. skaityti »

LG G serijoje – pirmasis planšetinis kompiuteris „LG G Pad 8.3“

Pristatytas LG Electronics (LG) G serijos planšetinis kompiuteris „LG G Pad 8.3“. Tai yra pirmasis įrenginys, turintis 8 colių įstrižainės ekraną su „Full HD” raiškos kokybe. skaityti »

LG ketina pristatyti G serijos planšetinį kompiuterį

„LG Electronics“ per „Youtube“ kanalą oficialiai patvirtino, kad netrukus ketina pristatyti naują planšetinį kompiuterį „LG G Pad 8.3“. skaityti »

Bažnytinio paveldo muziejuje įdiegtos naujosios technologijos

Bažnytinio paveldo muziejus vienas iš pirmųjų Lietuvoje savo ekspoziciją papildė planšetiniais kompiuteriais. skaityti »

„Apple“ praranda savo pozicijas planšetinių kompiuterių rinkoje

Naujausi rinkos tyrimų duomenys skelbia, jog 53 proc. planšetinių kompiuterių vartotojų naudojasi „Android“ programine įranga. O per paskutinį pusmetį „iPad” ir „Mini iPad” pardavimai smuko 14 proc. skaityti »

Los Andželo mokyklos vietoj vadovėlių renkasi „iPad“

Los Andželo mokyklos perveda visus moksleivius prie planšečių „iPad“. skaityti »

„Samsung“ pristatė du naujus planšetinius kompiuterius

Kompanija „Samsung“ pristatė du naujus planšetinius kompiuterius iš „Galaxy Tab 3“ linijos. Vienas iš naujųjų įrenginių turės 8 colių, antrasis – 10,1 colio ekraną. skaityti »