„Acer“ ruošia galingą planšetinį kompiuterį „Bulgari“

Internete pasirodė informacija, kad kompanijos „Acer“ specialistai šiuo metu kuria galingą planšetinį kompiuterį „Bulgari“. skaityti »

Planšečių kainos ir toliau mažėja

„Digitimes Research“ ekspertai, atlikę planšetinių kompiuterių rinkos analizę, padarė išvadą, kad naujų planšečių kainos šiemet ir toliau kris. skaityti »

Per metus sulauksime net dviejų „Apple iPad mini“ atnaujinimų

„Apple“ artimiausiais metais pateiks du „iPad mini“ atnaujinimus, kurie turės sustiprinti planšetinio kompiuterio pozicijas rinkoje. skaityti »

HP naujiena – 7 colių planšetė su „Android“ sistema

HP pasiūlė nebrangų, eilinių vartotojų poreikiams pritaikytą „HP Slate7“ planšetinį kompiuterį su „Android Jelly Bean“ operacine sistema, suteikiančia patogią prieigą prie „Google Mobile“ paslaugų. Lietuvoje kompiuteris prekyboje pasirodys liepos pabaigoje. skaityti »

„Samsung“ pristato „Galaxy Tab 3“ seriją

„Samsung Electronics“ pristatė „Galaxy Tab 3“ seriją – 7 colių (17,8 cm) ekrano įstrižainės planšetinį kompiuterį su patobulintomis funkcijomis ir platesnėmis multimedijos galimybėmis. skaityti »

„Google Android“ nešiojamieji kompiuteriai kainuos apie 200 JAV dolerių

Praėjusią savaitę „Intel“ vadovas Paulas Otellinis, kuris iš savo posto pasitrauks kitą mėnesį, teigė, jog naujos kartos „Atom Bay Trail“ paremti nešiojamieji kompiuteriai su prisilietimui jautriais ekranais kainuos apie 200 JAV dolerių. skaityti »

Fotografavimas su „iPad“ išgelbėjo gyvybę

Daugeliui žmonių fotografavimas su planšetiniais kompiuteriais, šiuo atveju – „iPad“, atrodo gana kvailai – kam abejomis rankomis laikyti didelį plokščią įrenginį, kai galima fotografuoti tiesiog išmaniuoju telefonu ar fotoaparatu. skaityti »

„Amazon“ taps prieinama beveik visame pasaulyje

„Amazon“ paskelbė globalizuojanti savo programėlių parduotuvę ir „Kindle Fire“ planšetinių kompiuterių verslą. Dabar „Amazon“ programėlių parduotuvė bus prieinama vartotojams iš dar 200 valstybių. skaityti »

Jau liepą gali būti pradėta penktosios kartos „iPad“ gamyba

5-osios kartos planšetės „iPad“ gamyba gali būti pradėta jau šių metų liepą ar rugpjūtį. „iPad 5“ bus plonesnio korpuso ir lengvesnis, o dizainas bus panašus į „iPad mini“. skaityti »

Per mišias bus naudojami planšetiniai kompiuteriai

Anglikonų Šv. Jono bažnyčia Mickleoveryje (Jungtinė Karalystė) parapijiečiams vietoj psalmynų išdalijo planšetinius kompiuterius. skaityti »