„Logitech“ pristatė dėklus „Apple“ planšetiniams kompiuteriams

„Logitech“ pristatė du naujus priedų planšetiniams kompiuteriams serijos gaminius – dėklus su klaviatūromis „Logitech Keyboard Folio“ ir „Logitech Keyboard Folio mini“. skaityti »

Klaviatūra – dėlionė

Pasirodžius planšetiniams kompiuteriams netrukus pasirodė ir jų patobulinti „giminaičiai“, t. y. planšetė ir klaviatūra, kurias gali naudoti kartu arba atskirai. O štai dizaineris Wan Fu Chun sugalvojo dar įdomesnį klaviatūros variantą, kuris paremtas dėlionės principu. skaityti »

„Apple“: Mes su savo „iPad“ planšetiniais kompiuteriais bandysime aplenkti „Microsoft Windows“

Viena iš skambesnių žinių šią savaitę buvo rekordiniai „Apple“ praėjusių metų finansiniai rezultatai bei gana žymus kompanijos akcijų kainų kritimas, tačiau „Apple“ vadovas Timas Cookas atrado dar vieną temą, apie kurią norėjo pakalbėti. Mažėjant „Mac“ AK pardavimams, „Apple“ žvelgia į savo „iPad“ planšetinių kompiuterių seriją. skaityti »

Planšetiniai kompiuteriai ir išmanieji telefonai – laukiamiausios dovanos

Technologijų plėtra ir mobiliosios technikos naujovės į rinkos lyderius išstūmė išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius. skaityti »

Tyrimas: kas ketvirtas suaugęs amerikietis turi planšetę

Šiandien personalinis kompiuteris nėra prabangos prekė – jį turi dauguma, nešiojamasis kompiuteris – taip pat, na o planšetės į mūsų namus atėjo neseniai. Gal reikėtų imti pavyzdį iš amerikiečių? Vienas iš keturių suaugusių žmonių JAV turi įsigijęs planšetinį kompiuterį. skaityti »

Net 25 proc. vartotojų savo asmeninį kompiuterį veikiausiai pakeistų į planšetinį

Įprastų asmeninių kompiuterių pardavimai mažėja ir net rinkos gigantai tai pripažįsta, o planšetinių kompiuterių pardavimai auga, o šis augimas yra milžiniškas. Taigi iškyla klausimas: ar vartotojai, kurie dabar turi asmeninį kompiuterį, sutiktų jį pakeisti į planšetinį? skaityti »

Naujasis „iPad mini“ ir ketvirtos kartos „iPad“ atvyko į Lietuvą

Lapkričio 30 d. Lietuvoje prasidėjo oficiali prekyba „Apple“ kompanijos kompaktiškais planšetiniais kompiuteriais „iPad mini“ bei ketvirtos kartos „iPad“ su „Retina“ ekranu. skaityti »

Spėjama, kad „iPad 4“ pasirodys 2013-ųjų viduryje

„Apple“ inžinieriai jau kuria naujos kartos planšetinį kompiuterį „iPad 4“. Tikimasi, kad jis gali pasirodys 2013 metų viduryje. skaityti »

„Google“ planšetės atpigs dvigubai

Metų pabaigoje rinkoje gali pasirodyti dvi naujos planšetės „Google Nexus 7“, kurių kaina sieks vos 99 JAV dol. skaityti »

Mobiliosios programėlės moksleiviams ir studentams

Rugsėjo 1–oji – Mokslo ir žinių diena į klases ir auditorijas sukviečia moksleivius ir studentus. Mobiliųjų programėlių kūrėjai neatsilikdami nuo laikotarpio siūlo nemokamas programas jų išmaniesiems įrenginiams. skaityti »