Interneto svetainių kūrimas padeda modernizuoti verslą

Šiandien internetinius tinklalapius turi ne tik įmonės, bet ir fiziniai asmenys. Dabar tai yra bene tas pats, kaip turėti mobilųjį telefoną. skaityti »

46 proc. Lietuvos gyventojų lankėsi valstybės institucijų ir įstaigų interneto svetainėse

Informacinės visuomenės plėtros komiteto prie Susisiekimo ministerijos užsakymu 2016 m. IV ketv. atlikto tyrimo duomenimis, 46 proc. Lietuvos gyventojų per pastaruosius 12 mėn. lankėsi valstybės institucijų ir įstaigų interneto svetainėse. skaityti »

44 proc. Lietuvos gyventojų lankėsi valstybės institucijų ir įstaigų interneto svetainėse

Informacinės visuomenės plėtros komiteto prie Susisiekimo ministerijos užsakymu 2016 m. III ketv. atlikto tyrimo duomenimis, 44 proc. Lietuvos gyventojų per pastaruosius 12 mėn. lankėsi valstybės institucijų ir įstaigų interneto svetainėse. skaityti »

„Vilniaus šilumos tinklai“ atveria interneto svetainę (8)

Startuoja AB „Vilniaus šilumos tinklai“ interneto svetainė – www.chc.lt . Sostinės gyventojai čia ras informaciją apie šilumos ūkio perėmimo iš jį nuomojančios UAB „Vilniaus energija“ procesus, kurie bus aktualūs keičiantis paslaugos teikėjui. skaityti »

6 klaidos, kurių verčiau nedaryti savo interneto svetainėje

Dėl geresnio puslapio matomumo, didesnio lankytojų skaičiaus ir paieškų sistemos „Google“ reitingo interneto svetaines tobulina tūkstančiai jų kūrėjų ir savininkų. Vis dėlto neretai daugelis neišvengia keleto pagrindinių klaidų. skaityti »

SEB kviečia klientus padėti tobulinti banko paslaugų internetu svetainę

SEB bankas nuo šiol kvies klientus dalyvauti tobulinant banko paslaugas. skaityti »

Internautų mažiau, portalų daugiau

2013 m. lapkritį internete lankėsi 1,79 mln. vartotojų, tai yra 0,78 % mažiau nei spalį, rodo tyrimų bendrovės „Gemius Baltic“ ataskaita. skaityti »

Šveicaras įkūrė karališkojo kūdikio vardo interneto svetainę

Šveicarų verslininkas Lucas-Andre Biggsas karališkojo kūdikio vardą George Alexander Louis kaip interneto svetainės adresą įregistravo dar prieš jį viešai paskelbiant. skaityti »

Atnaujinta parlamentinio matmens interneto svetainė

Lietuvos pirmininkavimo Europos Sąjungos Tarybai parlamentinio matmens interneto svetainė www.EU2013.lrs.lt liepos 1-ąją lankytojus pasitinka atsinaujinusi. skaityti »

SEB atnaujino savo interneto svetainę Lietuvoje

SEB grupė Lietuvoje, atsižvelgdama į klientų poreikius ir naujas technologines galimybes, atnaujino savo interneto svetainę www.seb.lt. skaityti »