Jaunimas dažniausiai naršo mobiliaisiais telefonais vakare (25)

Aktyviausiai mobiliuoju internetu lietuviai naudojasi baigę dienos darbus, prieš eidami miegoti – 20–22 valandomis. skaityti »

Metų pabaigoje mobiliaisiais telefonais naudosis 95 proc. planetos gyventojų

Kaip skelbiama naujausioje Jungtinių Tautų (JT) ataskaitoje, šių metų pabaigoje mobiliuoju ryšiu naudosis 7 mlrd. pasaulio gyventojų, o tai yra per 95 proc. visos žmonijos. skaityti »

Didžiojoje Britanijoje populiarėja atsiskaitymas nurodant mobiliojo telefono numerį

HSBC banko paslaugomis besinaudojančios įmonės gali gauti atsiskaitymus iš savo klientų, panaudodamos tik mobiliojo telefono numerį be jokių papildomų mokėjimo rekvizitų. skaityti »

Pasiruošimas mokyklai: ar pirmokui reikalingas mobilusis telefonas?

Artėjantys mokslo metai kaip ir kasmet kelia daug jausmų. Mažiesiems pirmaklasiams – džiaugsmą ar jaudulį, o jų tėveliams – rūpestį, kaip tinkamai paruošti savo atžalas mokyklai. skaityti »

Išmaniosios įrangos gerbėjai labiausiai saugo planšetes ir mobiliuosius telefonus

Draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ duomenimis, Lietuvos gyventojai perka vis daugiau nešiojamų išmaniųjų įrenginių, iš kurių labiausiai saugo planšetinius kompiuterius ir mobiliuosius telefonus. skaityti »

„Nokia“ pristatė „premium“ klasės mobilųjį telefoną „Nokia 515“

Rusijos sostinėje Maskvoje telefonų gamintojas „Nokia“ pristatė mobilųjį telefoną „Nokia 515“. Tradicinės formos modelį „Nokia“ pavertė išskirtiniu, „premium“ klasės gaminiu – jame suderino šiuolaikinio dizaino elementus, aukštos kokybės medžiagas, funkcijų gausą ir puikias eksploatacines savybes. skaityti »

Mobilusis pradinukams – susisiekimo priemonė ir naujos galimybės mokytis

Užsienio šalyse mobilieji vaikams dažniausiai perkami nuo dvylikos metų, o Lietuvoje jie gali būti reikalingi jau pradinukams. skaityti »

Prekyboje pasirodys 10-ojo dešimtmečio dizaino mobilusis telefonas

Kompanija „Just5“ pradeda prekiauti naujojo modelio mobiliaisiais telefonais „Just5 Brick“ (angl. „plyta“). Šie įrenginiai yra su mechanine klaviatūra ir ištraukiama metaline antena. skaityti »

„Nokia“ plečia savo šeimą nebrangiais 3,5G mobiliaisiais telefonais

Pasaulinė mobiliųjų įrenginių gamintoja „Nokia“ paskelbė išplečianti klasikinių mobiliųjų telefonų portfelį trimis naujais produktyviais įrenginiais – „Nokia 207“, „Nokia 208“ ir „Nokia 208 Dual SIM“. skaityti »

„QUMO CardPhone“ – kreditinės kortelės dydžio telefonas

Kompanija QUMO sukūrė ir ruošiasi liepą į prekybą išleisti naują itin kompaktišką mobilųjį telefoną „CardPhone“. skaityti »