BS/2 ir „VisionLabs“ kuria naujos kartos tarpbankines paslaugas

BS/2 ir „VisionLabs“ paskelbė apie strateginę verslo partnerystę. Įmonės kartu kurs tarpbankines identifikacijos paslaugas. skaityti »

Pirštų atspaudų nuskaitymas – tik gavus sutikimą

Technologijoms sparčiai žengiant į priekį ir populiarėjant tapatybės nustatymui pagal pirštų atspaudus, teisininkai pataria atkreipti ypatingą dėmesį į asmens duomenų apsaugą. skaityti »

Sukurtas trimatis infraraudonųjų spindulių veido skeneris

Bendrovė „Morpho“ išleido naują biometrijos terminalą „3D Face Reader“, skirtą identifikuoti darbuotojus, skenuojant jų veidus. skaityti »

Biometrinis žiedas atstos raktus ir banko kortelę

Naudojantis vienu žiedu bus galima atidaryti duris, prisijungti prie kompiuterio, užvesti automobilį ir atlikti mokėjimus. Tokį išmanųjį žiedą „Token“ sukūrė įmonė „Tokenize“. skaityti »

JAV oro uoste nebereikės keleivių pasų

Birželį JAV skrydžių bendrovė „jetBlue“ pristatė naują keleivių savitarnos paslaugą, kai vietoje įprastų popierinių bilietų tikrinimo keleiviai įleidžiami į lėktuvą nuskenuojant jų veidus. skaityti »

Biometrijos technologijos daugiausiai naudojamos Azijoje

HSBC ataskaita „Trust in Technology“ parodė, kad Azija ir Artimieji Rytai lenkia Vakarų Europą biometrinės identifikacijos būdų naudojimu. skaityti »

Rusijoje bankomatai klientus pažins iš veido

Stambiausi Rusijos bankai planuoja įdiegti į savo bankomatus sistemą, kuri pažins klientus iš veido. skaityti »

Biometrinių atsiskaitymų patrigubės

„Juniper Research“ tyrimo duomenimis, mobiliųjų atsiskaitymų, kuriems atlikti naudojami biometriniai duomenys, šiemet išaugs iki 2 mlrd. dolerių. skaityti »

Duomenys telefone: kokios technologijos apsaugos geriausiai?

Išmanusis telefonas mūsų dienomis yra ne tik susisiekimo, fotografavimo, vaizdo įrašų peržiūroms ar pramogoms skirta priemonė. skaityti »

„Mastercard“ bando korteles su pirštų atspaudų skeneriu

Prekybos centrų tinklas „Pick n Pay“ ir „Barclays Africa“ banko filialas „Absa“ pirmieji pradėjo testuoti „Mastercard“ bankines korteles su piršto atspaudo skeneriu. skaityti »