15 taisyklių, kad internete būtumėte saugūs

Kasmet pirmąjį vasario antradienį Europos komisijos iniciatyva Europos Sąjungos šalyse minima Saugesnio interneto diena. Kad jaustumėtės saugesni internete, šviesolaidinis tinklas „Skynet“ siūlo laikytis pagrindinių taisyklių. skaityti »

Išmanioji „Skynet“ televizija kanalus „TV3“ ir „TV6“ retransliuoja HD raiška

Vienos pirmųjų IPTV Lietuvoje – išmaniosios „Skynet“ televizijos – kūrėjai š. m. sausio 18 dieną savo klientams pasiūlė kanalus „TV3“ ir „TV6“ didžiąja HD raiška. Minėtus kanalus „Skynet“ klientai galės žiūrėti nemokamai. skaityti »

„ProfIT“ pradeda teikti vaizdo kamerų pardavimo, įrengimo ir vaizdo įrašų saugojimo debesyje paslaugas

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ siūlo verslo stebėjimo sprendimą, kuris ne tik leis stebėti svarbius objektus vaizdo kameromis, bet ir patogiai peržiūrėti vaizdo kamerų įrašus, gauti pranešimus apie pastebėtą įtartiną pašalinių asmenų veiklą. skaityti »

„Skynet“ pirmajam savo klientui įdiegė 10 Gb/s internetą

Įmonių grupė „Penki kontinentai“, valdanti prekės ženklą „Skynet“, pirmoji šalyje įdiegė savo klientui 10 Gb/s greičio šviesolaidinį internetą. skaityti »

Ar žinote, kam dar naudojamas šviesolaidinis kabelis?

Šiais laikais išgirdęs žodį „šviesolaidis“ arba „optinis kabelis“ iš karto pagalvoji apie internetą. Tačiau, pasirodo, šviesolaidinis kabelis naudojamas ne tik interneto ryšiui užtikrinti. skaityti »

Šviesolaidiniam tinklui „Skynet“ jau 19 metų!

Prieš 19 metų Lietuvoje atsirado pirmasis šviesolaidinis tinklas – „Skynet“. skaityti »

Šviesolaidinio interneto gimtadieniui artėjant: nuo ko viskas prasidėjo

Ar žinote, kada pasaulyje atsirado šviesolaidis? Nepatikėsite, bet jis atsirado anksčiau, nei elektra. skaityti »

Praūžė ateities idėjų konferencija „TEDxISM“

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ dalyvavo idėjų konferencija „TEDxISM“. skaityti »

Paskelbta apie grėsmę „Wi-Fi“ tinklams: ką reikia žinoti ir kaip apsisaugoti

Spalio 16 dieną belgų mokslininkas Maty Vanhoefas viešai paskelbė apie belaidžio ryšio (angl. Wi-Fi) saugumo spragą, pavadinimu KRACK (angl. Key Reinstallation AttaCK). Ši WPA2 duomenų šifravimo protokolo apsaugos spraga yra visuose apsaugotuose „Wi-Fi“ tinkluose bei juos naudojančiuose įrenginiuose. skaityti »

Atsiskaityti už „Skynet“ paslaugas dar patogiau

Nuo rugsėjo mėnesio „Skynet“ klientai už teikiamas šviesolaidinio interneto ir išmaniosios TV paslaugas gali atsiskaityti dar keliais patogiais būdais. skaityti »