„Penki“ šviesolaidinis internetas sujungia Vilniaus miesto švietimo ir ugdymo įstaigas

„Penkių kontinentų komunikacijų centras“ šių metų pradžioje pasirašė 12 sutarčių dėl šviesolaidinio interneto tiekimo Vilniaus miesto mokymo bei ugdymo įstaigoms, kurios, pasikeitus ankstesnio paslaugų teikėjo veiklos funkcijoms, liko be interneto ryšio. skaityti »

„Penkių kontinentų“ įmonė atnaujins „Kauno vandenų“ kompiuterinius tinklus

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ antrinė bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) rūpinsis UAB „Kauno vandenys“ kompiuterinio tinklo atnaujinimu. skaityti »

Kas sukūrė žiniatinklį ir kas turi nuo jo raktus?

Internautai. Visame pasaulyje jų yra daugiau nei septyni su puse milijardo. O ar žinote, kam turime dėkoti už tai, kad turime žiniatinklį ir galime vadintis internautų vardu? skaityti »

„Penki“ – tarp geriausių „myPlan“ pasiūlymų

Šviesolaidinio tinklo „Penki“ paslaugas teikianti bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ pradėjo bendradarbiauti su Lietuvos interneto ir televizijos tiekėjų parinkimo įmone „myPlan“. skaityti »

Išmanioji „Skynet“ televizija kanalus „TV3“ ir „TV6“ retransliuoja HD raiška

Vienos pirmųjų IPTV Lietuvoje – išmaniosios „Skynet“ televizijos – kūrėjai š. m. sausio 18 dieną savo klientams pasiūlė kanalus „TV3“ ir „TV6“ didžiąja HD raiška. Minėtus kanalus „Skynet“ klientai galės žiūrėti nemokamai. skaityti »

Plytinės kartodromui 50: šeimų turnyras su „Skynet“

Vilniaus Plytinės kartodromas atšventė 50-ąjį gimtadienį. Gegužės 7 d. vidurdienį vyko gimtadienio šventė, kurios metu buvo surengtas šeimų turnyras su „Skynet“. skaityti »

„Microsoft“ įvertino įmonių grupės „Penki kontinentai“ specialistų kompetenciją

Didžiausia programinės įrangos gamintoja „Microsoft“ jau dvyliktus metus iš eilės patvirtino įmonių grupės „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusą (angl. Microsoft Gold Certified Partner). skaityti »

„Skynet“ siūlo dar greitesnį ryšį su pasauliu už mažesnę kainą

Pirmojo Lietuvoje šviesolaidinio tinklo „Skynet“ naudotojai šį pavasarį pajus dar didesnį interneto greitį su pasauliu – net iki 1 Gb/s. Iki šiol tokia sparta buvo pasiekiama tik Lietuvos tinkluose. skaityti »

Ko laukti iš technologijų artimiausiu metu?

Technologijos tobulėja. Tai, kas kadaise atrodė fantastika, tampa realybe. skaityti »

2016 metai su „Skynet“: auganti interneto greitaveika ir modernėjanti TV

Praėję metai šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komandai buvo kupini permainų ir įvykių. skaityti »