Rugsėjis – geriausias metas mokytis dizaino!

„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ (PKKC) Mokymo centras rugsėjį skelbia dizainerių mėnesiu ir kviečia mokytis leidybos bei dizaino. skaityti »

„YouTube“ – Jūsų televizoriaus ekrane!

Bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, nuosavu „Skynet“ tinklu teikianti šviesolaidinį internetą, IP telefoniją, interaktyviąją IP televiziją (IPTV) ir kitas paslaugas, siūlo galimybę žiūrėti „YouTube“ klipus TV ekrane. skaityti »

Kodėl verta rinktis debesų technologijas?

Debesų kompiuterija šiandien yra vertinama kaip vienas iš informacinių technologijų pokyčių, keičiančių kompiuterių panaudojimo galimybes ir vartotojų įpročius. Prognozuojama, kad perėjimas prie debesų kompiuterijos įvyks greičiau, nei daugeliui tai gali pasirodyti. Apie tai, kas gi tos „paslaptingosios“ debesų technologijos ir kuo jos naudingos naudotojams, kalbamės su „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Mokymo centro dėstytoju Pauliumi Zavialovu. skaityti »

„Skynet“ draugams – internetas tik 1 Lt!

Spartus ir patikimas internetas – nebūtinai tas, už kurį mokate brangiausiai. Esami „Skynet“ klientai tuo gali įsitikinti patys ir įrodyti tai savo draugams. skaityti »

„Picasa“ TV ekrane – dalykitės gražiausiomis gyvenimo akimirkomis!

Redaguoti, rūšiuoti ir į atskirus albumus suskirstyti turimas nuotraukas Jums padės gerai žinoma taikomoji skaitmeninės fotografijos programa „Picasa“, o „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ tiekiama „Skynet“ IP televizija leis peržiūrėti jas įprasto televizoriaus ekrane. skaityti »

„Skynet“ IP televizijos žiūrovams – du nauji kanalai!

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, šviesolaidiniu „Skynet“ tinklu tiekianti interaktyviąją IP televiziją, savo žiūrovams siūlo du naujus kanalus – pramoginį „Sony Entertainment Television“ ir vaikišką LOLO TV. skaityti »

„Uliso“ gerbėjai „Bloomsday“ švęs ir Lietuvoje

2012 metų birželio 11–16 d. Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, bus švenčiama „Bloomsday“, arba Blumo (Bloom) diena. skaityti »

1 Gb/s internetu galima naudotis ir nemokamai!

Vilniuje įgyvendinamo projekto „Loft Town“ gyventojai, neįsivaizduojantys savo gyvenimo be interneto, televizijos, telefonijos ir kitų šiuolaikiškų patogumų, gali naudotis kokybiškomis bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ telekomunikacijų paslaugomis, kurios teikiamos moderniu šviesolaidiniu tinklu „Skynet“. skaityti »

XVI tarptautinėje LKTA konferencijoje – dėmesys skaitmeninei TV

Vilniuje birželio 6–8 d. vyksta Lietuvos kabelinės televizijos asociacijos (LKTA) XVI tarptautinė konferencija „Skaitmeninės TV era – iššūkiai ir galimybės“. skaityti »

Pasaulinė perėjimo prie IPv6 praktika: kas vyksta šiandien?

2012 metų birželio 6 dieną vyks pasaulinis IPv6 paleidimas (angl. World IPv6 Launch) – naujo protokolo įdiegimas. Šį kartą naujas protokolas bus paleistas realiomis veikimo sąlygomis ir, ruošiantis šiam įvykiui, kiekviena dalyvių grupė jau prisiėmė tam tikrus įsipareigojimus. skaityti »