Amerikiečiai „sukryžmino“ mikroskopą su „iPhone“

Įtaisytas ant mikroskopo išmanusis telefonas leidžia ne tik peržiūrėti įvairią medžiagą ją padidinant, bet ir peržiūrėtus vaizdus nufotografuoti bei nufilmuoti. skaityti »

„Microsoft“ pasirūpino asmenukių grožiu

Artėjant Naujiesiems metams, kompanija „Microsoft“ išleido programėlę „iPhone“ telefonams, skirtą susikurti gražią asmenukę. skaityti »

Naujas „iPhone“ bus... rožinis

Kurdama naujus telefonus „iPhone“, kompanija „Apple“ nusprendė vėl paeksperimentuoti. skaityti »

BMW elektromobilyje – techninė integracija su „Apple iPhone“ ir „Watch“

Kaip praneša „Business Insider“, kompanijos „Apple“ ir BMW sėkmingai bendradarbiauja ir kuria naują sistemą, skirtą elektromobiliui „BMW i3“. skaityti »

Belaidis kroviklis gali įkrauti „iPhone“ kišenėje

„MagMIMO“ jaučia, kur yra telefonas ir siunčia nutaikytą magnetinį lauką jo įkrovimui – tad, jums niekada nebereikės jo prijungti krovimui. skaityti »

„eTAKSI“ programėlė „iPhone“ telefonams per pusdienį tapo populiariausia „Apple Store“ parduotuvėje Lietuvoje

Ne vieną apdovanojimą už inovacijas pelniusi paslauga eTAKSI ir toliau keičia vartotojų įpročius bei sparčiai plečiasi. Beveik prieš metus pristatyta pirmoji Lietuvoje mobili taksi iškvietimo programėlė eTAKSI jau pasiekiama ir iPhone vartotojams. skaityti »

Didžiausias pasaulyje Kinijos mobiliojo ryšio operatorius prekiaus „iPhone“

Per 700 milijonų vartotojų turintis Kinijos mobiliojo ryšio operatorius „China Mobile“ pagaliau užbaigė derybas su „Apple“ dėl prekybos išmaniuoju telefonu „iPhone“, skelbia „The Wall Street Journal“. skaityti »

Kitąmet „Apple“ pristatys lenktus ekranus turinčius du „iPhone“ modelius

Kompanijai „Apple“ artimi šaltiniai teigia, kad kitąmet bus pristatyti du išmaniojo telefono „iPhone“ modeliai, turintys lenkto stiklo ekranus. Abu modeliai turės skirtingas – 4,7 ir 5,5 colio – ekrano įstrižaines ir bandys nukonkuruoti tokius „Samsung“ įrenginius, kaip „Galaxy S4“ ir „Note 3“. skaityti »

„Apple“ išmaniuosius telefonus „iPhone“ atnaujins kelis kartus per metus

Kompanija „Apple“ ketina išleisti išmaniuosius telefonus dažniau nei kartą per metus. Tai turėtų padėti kompanijai jau nuo kitų metų padidinti šių mobiliųjų įrenginių pardavimą. skaityti »

„Apple“ paskelbė ketvirčio finansinius rezultatus

Kompanija „Apple“ pirmadienį paskelbė ketvirto šių metų fiskalinio ketvirčio finansinius duomenis. Jie nėra tokie blogi, kaip prognozavo Volstryto ekspertai. skaityti »