„Penki kontinentai“ tarptautiniame forume pristatė sprendimus bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriui (8)

BS/2 forume pristatė savo sukurtus programinius sprendimus bankiniam sektoriui „Cash Management.iQ“, „Service Desk.iQ“, „Vynamic Marketing“, taip pat mažmeninei prekybai ‒ savo partnerio „Qingdao CCL“ savitarnos kasų įrangą. skaityti »

Lietuvos įmonių grupė dalyvaus bankinių technologijų parodoje „BankExpo 2018“ Uzbekistane

Balandžio 19–21 dienomis Taškente 11-ąjį kartą organizuojama tradicinė kasmetinė bankinių paslaugų, technologijų bei įrangos paroda „BankExpo 2018“. skaityti »

„ASHBURN International“ atstovai lankėsi didžiausiame Uzbekistano Bendrame respublikiniame duomenų apdorojimo centre

„ASHBURN International“ vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius su verslo vizitu aplankė Uzbekistano Bendrą respublikinį duomenų apdorojimo centrą. skaityti »

Plečiami verslo ryšiai su Uzbekistano duomenų apdorojimo centru

Plečiant verslo santykius su vietos verslo atstovais, grupėje lankėsi svečiai iš Uzbekistano duomenų apdorojimo centro, kurie buvo supažindinti su BS/2 ir „ASHBURN International“ plėtojamais bankinių technologijų ir mokėjimo kortelių sprendimais. skaityti »

Lietuvos - Uzbekistano verslo diena Vilniuje

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai, bendradarbiaudami su Uzbekistano prekybos ir pramonės rūmais, 2016 m. kovo 3 d. 10 val. maloniai kviečia į Informacinį renginį „Verslo galimybės Lietuvos įmonėms Uzbekistane“. skaityti »

Kompanijai „TeliaSonera“ – įtarimai dėl korupcijos

Švedijos kompanija „TeliaSonera“ kartu su dar dviem Europos operatoriais yra įtariama dalyvavusi korupcijos schemoje Uzbekistane. skaityti »

BS/2 atstovai lankėsi Uzbekistane

„Penkių kontinentų“ įmonių grupei priklausančios bendrovės BS/2 atstovai gegužės viduryje lankėsi Uzbekistane, kur susitiko su didžiausių ir perspektyviausių šalies bankų, tarp jų Nacionalinio Uzbekistano banko (NBU), „Ipak Yuli“, „Samarkand Bank“, „Agrobank“, „Uzpromstroibank“, ir kt. atstovais bei aptarė bendrus esamus ir būsimus projektus, bendradarbiavimo galimybes. skaityti »