Už drabužius bus galima susimokėti per veidrodį

„eBay“ gamintojai sukūrė bekontaktį veidrodį „Oak Mirror“, per kurį galima susimokėti neišeinant iš parduotuvės matavimosi kabinos. skaityti »

Virtualiosios realybės technologijos įsigalės el. prekyboje

„OrbisResearch“ duomenimis, nuo 2016 iki 2021 m. aktyvių virtualiosios realybės įrenginių naudotojų skaičius išaugs 147 proc. skaityti »

„eBay“ ir „PayPal“ skiriasi

„eBay Inc“ direktorių valdyba patvirtino, kad įmonės skyriai „eBay“ ir „PayPal“ nuo liepos 20 dienos pradės veikti kaip atskiros nepriklausomos įmonės. skaityti »

Subtilus „eBay“ žaidimizacijos būdas

Viena iš kompanijų, kuri sėkmingai naudoja žaidimizaciją jau keletą metų yra „eBay“ – numeris vienas internetinių aukcionų pasaulyje. Su savo labai veiksminga kainų siūlymo sistema (angl. bidding) ji sukūrė tam tikrą pirkimo–pardavimo žaidimą. skaityti »

Buvęs „WikiLeaks“ serveris parduodamas „eBay“

Tinklalapio „WikiLeaks“ serveris, kuriame anksčiau buvo saugomi slapti JAV valdžios dokumentai, parduodamas el. parduotuvėje „eBay“. skaityti »

Ar įmanoma išgyventi be mobiliųjų programėlių?

Didžiausia internetinės prekybos sistema „eBay“ atliko tyrimą, kurio metu paaiškėjo, ar žmonės gali išgyventi be išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose esančių programėlių. skaityti »

„eBay“ atsisakys mobiliosios reklamos

Internetinis aukcionas „eBay“ 2013 metais atsisakys reklamos savo mobiliosiose programėlėse, pareiškė kompanijos globalių rinkų prezidentas Devinas Wenigas. skaityti »

„eBay“ parduota žaidimų kolekcija už 1,2 mln. JAV dolerių

Kolekcionierių susidomėjimas tuo, ką jie renka, dažnai prasideda ir baigiasi naujo dalyko kolekcijai gavimu. Kolekcionavimas tikrai neskirtas kiekvienam, bet tiems, kas juo užsiima, šis hobis kartais gali atnešti nemažą pelną. Taip atsitiko prancūzui, kuris pardavė didelę dalį savo vaizdo žaidimų kolekcijos per „eBay“ už 1,2 milijono JAV dolerių. skaityti »

„eBay“ keičia 17 metų tarnavusį logotipą

Internetinė parduotuvė „eBay“ rugsėjo 13 dieną pristatė naująjį logotipą, kuris pakeis tarnavusį nuo kompanijos įkūrimo dienos. skaityti »

Per „eBay“ uždrausta pardavinėti magiškus augalus ir burtus

Internetinis aukcionas „eBay“ į draudžiamų pardavinėti daiktų sąrašus įtraukė magiškus augalus, burtus ir prakeikimus, pranešama bendrovės svetainėje. skaityti »