Japonijos bankas „Mitsubishi UFJ“ pradeda naudoti debesų technologiją

Japonijos bankas „Mitsubishi UFJ Financial Group“ susitarė su „Amazon.com“ dėl debesų technologijos platformos naudojimo plėtojant banko IT sistemą skaityti »

„Microsoft“ pristatė į debesį iškeltą ir programėlėmis grįstą „Dynamics 365“

„Microsoft“ viešai pristatė naują platformą „Dynamics 365“, kuri į vieną visumą debesyje sujungia klientų ir verslo valdymo sistemas. skaityti »

Kas tie populiarieji „debesys“ ir kur link jie plaukia

Debesų kompiuterija ir technologijos vis labiau populiarėja. Kaip skelbia rinkos tyrimų kompanija „Gartner“, pasaulinė debesų technologijų rinka šiemet augs 16,5 proc., iki 204 mlrd. JAV dolerių (2015 metais šis skaičius buvo 175 mlrd. dol.). Taigi, kas ties „debesys“ ir iš kur jie atsirado? skaityti »

„Unisys“ platforma „Choreographer“ padeda organizacijoms geriau valdyti savo debesų technologijų išteklius

Kompanija „Unisys Corporation“ pranešė apie debesų technologijų valdymo platformą „Choreographer“, skirtą valdyti ir optimizuoti pagrindines informacinių technologijų paslaugas bei procesus. Platforma „Choreographer“ leidžia automatizuoti duomenų centro ir viešosios infrastruktūros išteklių gyvavimo ciklo valdymą, siekiant padėti efektyviau diegti programas viešojoje ir privačioje debesų technologijų aplinkoje. skaityti »

„Sharp“ pristato naujus, daugiafunkcius su „debesų“ technologija suderinamus įrenginius

Kompanija „Sharp“ pradeda prekybą šešiais energiją taupančiais daugiafunkciniais vienspalvio kopijavimo/spausdinimo įrenginiais, pasižyminčiais išskirtinėmis duomenų keitimosi internete galimybėmis. skaityti »

„Panasonic“ įsigijo vaizdo stebėjimo įrangos bendrovę „Cameramanager.com“

„Panasonic“ paskelbė apie bendrovės „Cameramanager.com“ įsigijimą. Tai pirmaujanti vaizdo stebėjimo per VSaaS paslaugų teikėja Europoje. skaityti »

IT milžinės Lietuvai ir Baltijos regionui prognozuoja spartų augimą „debesyse“

Šių metų spalio 26 dieną Vilniuje vyksiantis Baltijos regiono šalių Invesuotojų forumas sukvies ne tik regiono, bet ir pasaulio verslo lyderius: panelinėje šio forumo diskusijoje susitiks didžiausių informacinių technologijų ir telekomunikacijų įmonių vadovai. skaityti »

„Apple“ pristatė „debesų“ paslaugą „iCloud“ ir atnaujintas operacines sistemas

Vakar San Franciske konferencijos “Worldwide Developers Conference“ (WWDC) metu „Apple“ pristatė atnaujintas operacines sistemas – „Mac“ kompiuteriams skirtą „Mac OS X Lion“ ir „iPhone”, „iPod touch“ bei „iPad“ pritaikytą „iOS 5“. skaityti »