„Microsoft“ technologija leis valdyti išmanųjį be rankų

„Microsoft Research“ sukūrė technologiją „GlassHands“, kuri leidžia valdyti mobilųjį įrenginį rankų judesiais ore ar ant bet kokio norimo paviršiaus. skaityti »

Atsiskaityti bus galima ir saulės akiniais

„Visa“ planuoja įgyvendinti bekontakčių atsiskaitymų projektą panaudodama saulės akinius ir belaidę duomenų perdavimo technologiją NFC. skaityti »

Virtualiosios realybės perspektyvos: nuo apsipirkinėjimo iki karybos

Virtuali realybė tarnauja ne tik išsiilgusiems pramogų ar naujų potyrių, bet ir tiesiog siekiant pagerinti mūsų kasdienį gyvenimą. skaityti »

„Google“ pristatė virtualiosios realybės šalmą

Pristatymo „Made by Google“ metu korporacijos atstovai pristatė virtualiosios realybė šalmą „Daydream View“, kuris susietas su išmaniuoju telefonu. skaityti »

Įsigyti prekes bus galima per virtualiosios realybės akinius

Užsidėjus „Alibaba“ virtualiosios realybės akinius „Buy+“, bus galima elektroninėje parduotuvėje virtualiai paliesti patikusias prekes ir jas įsigyti. skaityti »

„Google Glass“ akiniai fotografuoja mirksint

Bendrovės „Roundarch Isobar“ programuotojas Mike'as DiGiovanni siūlo akiniuose „Google Glass“ įmontuota fotokamera fotografuoti mirktelint. skaityti »

„Google“ išrinko 8000 „Google Glass“ projekto nugalėtojų

„Google“ išrinko 8000 laimėtojų ir kviečia juos tapti savo interaktyviųjų akinių bandytojais. skaityti »

Akinių „Google Glass“ nebus galima naudoti vairuojant

Vakarų Virdžinijos valdžia rengia įstatymo projektas, draudžiantį vairuotojams naudotis akiniais „Google Glass“. skaityti »

JAV vienijasi „Google Glass“ akinių priešininkai

JAV pradėjo formuotis akinių „Google Glass“ priešininkų judėjimas „Stop The Cyborgs“. skaityti »

Naujieji akiniai gali pagelbėti nuo daltonizmo

Amerikiečių kompanija „2AI Labs“ sukūrė ir išleido unikalius akinius „Oxy-Iso“. Jie padeda daltonikams atskirti jiems problemiškiausias spalvas – raudoną ir žalią. skaityti »