Kaip pasirinkti monitorių, jei daug laiko praleidžiate prie kompiuterio

Šiais laikais siūloma monitorių įvairovė reiškia, kad beveik kiekvienas gali atrasti tai, ko jam reikia. skaityti »

„Razer“ sukūrė kompiuterį su trimis monitoriais

„Razer“ parodoje „CES 2017“ pristatė nešiojamąjį žaidimų kompiuterį su trimis montitoriais. skaityti »

„Philips PowerSensor“ monitorius: tausoja akis ir planetą

Pristatomas naujas 16:10 formato 24 colių įstrižainės skystakristalis monitorius, kuris tausoja ir planetą, ir naudotojų sveikatą. skaityti »

Ploni, ryškūs ir ekonomiški – nauji profesionalūs monitoriai iš „Sharp“

Neseniai „Sharp“ išplėtė savo profesionalių monitorių asortimentą trim naujais modeliais: PN-U553 (55 col.), PN-U473 (47 col.) ir PN-U423 (42 col.). skaityti »

„Sharp“ pristato monitorių „Touchscreen LCD“ jutikliniu ekranu

„Sharp“ Japonijos rinkoje pristato naują 32 colių LCD monitorių PN-K322B. Šis profesionalus monitorius pasižymi originaliu didelio jautrumo ir didelio tikslumo jutikliniu ekranu su 4K skiriamąja geba (3840 × 2160 pikselių). skaityti »

Naujieji „Sharp“ monitoriai – verslo pristatymams

„Sharp“ pristatė naujos serijos profesionalius komercinius ekranus su foniniu LED apšvietimu, kuris puikiai tinka ne tik kasdienėms transliacijoms viešose vietose, bet ir verslo pristatymams. skaityti »

„Sharp“ pristato monitorių jutikliniu ekranu

„Sharp“ pristato monitorių jutikliniu 20 colių įstrižainės ekranu, kuriame dėl šviesos diodų apšvietimo su UV2A technologija rodomi vaizdai yra ypač ryškių spalvų. skaityti »

AOC sukūrė monitorių žaidimų mėgėjams

Kompanija AOC pristatė 23,6 colių Full HD monitorių e2462Vwh, kuris buvo specialiai sukurtas reikliems žaidimų mėgėjams. skaityti »

„Sharp“ pristato 32 colių IGZO monitorių

„Sharp“ yra pirmoji kompanija, pristatanti LCD monitorius, naudojančius naujai atrastą IGZO technologiją, kuri teikia nepriekaištingą vaizdo kokybę. skaityti »

LG pristatė lietimu valdomą monitorių su „Windows 8“

„LG Electronics“ (LG) pristatė „Touch 10“ monitorių (modelis ET83) su „Windows 8“ operacine sistema. 23 colių įstrižainės ekraną turintis monitorius, skirtingai nei jo pirmtakai rinkoje, gali būti valdomas visais dešimt pirštų vienu metu. skaityti »