Atkuriamas legendinis kompiuterininkų klubas, kuriame dalyvavo S. Jobsas ir S. Wozniakas

Legendinis kompiuterių klubas, kuriame jaunystėje kompanijos „Apple“ įkūrėjai Steve‘as Jobsas ir Steve‘as Wozniakas pristatė pirmąjį savo kurtą kompiuterį, kitą mėnesį bus atkurtas. skaityti »

Steve‘o Jobso tėvų namą siūloma paversti istoriniu paminklu

Namui, kuriame jaunystėje gyveno kompanijos „Apple“ įkūrėjas Steve‘as Jobsas, pasiūlyta priskirti istorinio paminklo statusą. skaityti »

10 įsimintinų S. Jobso gyvenimo taisyklių – filme „Jobs“

Jūs dar nespėjote pagalvoti, o jis jau sukūrė ir paaiškino, kad jūs visada to norėjote, bet nežinojote, kaip tai pasakyti. Pristatome ypač vertas dėmesio Stevo Jobso citatas, kurios skamba šiame filme, – apie drąsą gyventi, laužyti taisykles, genialių žmonių bruožus, sėkmės paslaptis, verslo filosofiją. skaityti »

Paviešintas filmo „Jobs“ su Ashtonu Kutcheriu plakatas

Nepriklausomai kurto filmo „Jobs“ apie „Apple“ įkūrėją Steve‘ą Jobsą kūrėjai paviešino oficialų filmo plakatą. Plakatas primena pirmąjį „Apple“ logotipą, kuriame panaudota itin plati spalvų gama. skaityti »

Biografinė Steve‘o Jobso knyga bus perleista rugsėjo 10 dieną

Rašytojo Walterio Isaacsono parašyta itin didelio populiarumo sulaukusi biografinė knyga apie „Apple“ įkūrėją Steve‘ą Jobsą rugsėjo 10 dieną bus perleista su nauju – popieriniu – viršeliu. skaityti »

Filmas „Jobs“ JAV kino teatrus pasieks rugpjūčio 16 dieną

Biografinis filmas apie legendinį kompanijos „Apple“ įkūrėją ir vadovą Steve‘ą Jobsą kino teatrus pasieks jau šios vasaros pabaigoje – rugpjūčio 16 dieną. skaityti »

Filmas apie Steve‘ą Jobsą pasirodys sausį

Filmas apie kompanijos „Apple“ įkūrėją ir ilgametį vadovą „Jobs“ turėtų būti pristatytas festivalyje „Sundance“, kuris vyks sausio 17–27 dienomis. skaityti »

Steve‘o Jobso jachta Olandijoje nuleista į vandenį

Spalio 29 dieną Olandijoje į vandenį nuleista jachta Venera (Venus), prieš septynerius metus užsakyta kompanijos „Apple“ įkūrėjo Steve‘o Jobso. skaityti »

Kuriamas nepriklausomas filmas apie Steve Jobs?

Internetinėje erdvėje pasirodė įvairios publikacijos, kuriose teigiama esą praeitą savaitę buvo pradėtas filmuoti nepriklausomas filmas apie kompanijos „Apple“ įkūrėją Steve Jobs. skaityti »

Pirmasis „Apple“ kompiuteris parduotas „Sotheby's“

Pirmasis „Apple“ kompiuteris aukcione „Sotheby's“ Niujorke buvo parduotas už 374 tūkst. dolerių, o tai beveik dvigubai viršija pradinę kainą. skaityti »