Pirmasis serijinis „Apple“ kompiuteris mini 35 metų sukaktį

Prieš 35 metus pradėta prekiauti kompiuteriais „Apple II“. Netrukus mažytė garaže įsikūrusi Kalifornijos įmonė tapo viena ką tik užgimusios rinkos lyderių. skaityti »

Aukcione parduodamas pirmasis „Apple“ kompiuteris

Kitą mėnesį vyksiančiame „Sotheby“ aukcione bus parduodamas veikiantis „Apple 1“ kompiuteris ir kolekcija dokumentų iš tų laikų, kai Steve'as Jobsas dirbo „Atari“. skaityti »

„Apple“ vadovas Timas Kukas laužo Styvo Džobso tradicijas

Timas Kukas pagarbiai žiūri į Styvo Džobso palikimą, tačiau priimdamas sprendimus pasikliauja tik savo žiniomis ir patirtimi. Jis daro kompaniją atviresnę ir stengiasi pernelyg nesiskirti nuo paprastų darbuotojų. skaityti »

Apie Steve'ą Jobsą bus kuriami filmai

„Sony Pictures Entertainment“ oficialiai pažadėjo, kad „Oskarą“ už filmą „Socialinis tinklas“ laimėjęs scenaristas užsiims ir Steve'o Jobso biografijos ekranizacija. Tuo pat metu apie jį bus kuriamas dar vienas filmas. skaityti »

Steve‘as Jobsas norėjo sukurti „iCar“

Steve'as Jobsas mąstė, kaip būtų galima sukurti automobilį, kuris taptų komerciniu modeliu. skaityti »

Pirmoji elektroninė knyga lietuvių kalba Amazon.com – Steve‘o Jobso biografija

Steve'o Jobso biografiją lietuvių kalba jau galima skaityti ir elektroniniu formatu. Knygos el. versiją galima įsigyti didžiausiame pasaulio interneto knygyne Amazon.com bei naudojantis kompanijos „Apple“ programa iTunes. skaityti »

„Apple“ įkūrėją Steve‘ą Jobsą naujame filme įkūnys Ashtonas Kutcheris?

Internete pasklido gandas, jog televizijos ir kino filmų žvaigždė Ashtonas Kutcheris naujame filme įkūnys praėjusių metų spalį mirusį „Apple“ įkūrėją Steve‘ą Jobsą. skaityti »

S. Džobso gimtadieniui – naujas „iPad‘as“

Kompanija „Apple“ galvoja susieti trečiosios kartos planšetinio kompiuterio „iPad“ pasirodymą su neseniai mirusio bendrovės įkūrėjo Styvo Džobso (Steve Jobs) gimtadieniu, kuris minimas vasario 24 dieną. skaityti »

„Google“ paskelbė populiariausias 2011 m. paieškos frazes

Kiekvienais metais kompanija „Google“ skelbia populiariausias užklausas, kurias vartotojai vedė į jų paieškos sistemą. Naujausias dešimtukas atskleidė, jog 2011–aisiais net trys užklausos buvo susijusios su „Apple“: miręs „Apple“ įkūrėjas Styvas Džobsas, „iPhone 5“ ir „iPad 2“. skaityti »

S. Džobso biografija – populiariausia 2011 m. „Amazon“ knyga

Interneto knygynas „Amazon“ pristatė dešimt perkamiausių 2011 metų knygų. skaityti »