Grįžta pomėgis spausdinti nuotraukas

Nors nuotraukų albumais galima grožėtis įrenginių ekranuose, vis dažniau lietuviai renkasi nuotraukas spausdinti ir saugoti popieriuje. skaityti »

Pasigamink fotoaparatą pats dirbtuvėse „Pinhole“

Visų jaunųjų fotografų dėmesiui: kviečiame į kūrybines dirbtuves „Pinhole“. „Pinhole“ fotoaparatas – tai fotoaparatas be įprasto objektyvo. skaityti »

Šunys irgi kelia nuotraukas į „Facebook“

„Pedigree“ sukūrė fotografuojančią liemenę šunims „The Posting Tail“, kuri fotografuoja vaizdus tuomet, kai šuo ima smarkiai vizginti uodegą. skaityti »

Pristatomas naujas fotografavimo būdas

Dauguma kompanijų bando vartotoją sužavėti vis įmantresniu, galingesniu, patogesniu fotoaparatu. Jonasas Pfeilas ir jo komanda į fotografavimą pažvelgė kitu kampu ir sukūrė neįtikėtiną fotokamuolį „Panono“. skaityti »

„Sony“ pristatė funkcionalų fotoaparatą „Cyber-shot RX10“

Naujasis „Sony“ fotoaparatas „Cyber-shot RX10“, siūlantis patogią alternatyvą profesionalių DSLR fotoaparatų savininkams, geba be daugybės papildomų fototechnikos priedų užtikrinti neprilygstamą nuotraukų kokybę. skaityti »

Inovatyvūs „Sony“ fotoaparatai „α7R“ ir „α7“ keičia fotografijos dėsnius

„Sony“ pristato laukiamiausias profesionalių fotografų ir fotografijos entuziastų naujoves – pilnakadrius fotoaparatus „α7R“ ir „α7“. skaityti »

„Fujifilm“ pristato naują sisteminį X klasės fotoaparatą „X-A1“

„Fujifilm“ plečia X klasės naudotojų gretas ir pristato jau ketvirtą sisteminį fotoaparatą – „Fujifilm X-A1“. Kartu su fotoaparatu pristatomas ir „FUJINON XC50-230mmF4.5-6.7 OIS“ objektyvas. skaityti »

Naujojo fotoaparato „Sony ɑ3000“ galimybės kur kas didesnės, nei atskleidžia išorė

Dabar galima turėti viską viename – „Sony“ pristato profesionalų DSLR lygio fotoaparatą „ɑ3000“ su keičiamu objektyvu ir pažangiomis fotografavimo funkcijomis. Naujasis „Sony“ fotoaparatas tiks tiems, kurie siekia tobulėti fotografijos srityje ir daryti dar kokybiškesnes nuotraukas. skaityti »

Naujasis „Sony“ fotoaparatas „NEX-5T“ – mažesnis dydis ir daugiau inovacijų

Didelis vaizdo jutiklis yra svarbiausias nuotraukų kokybės garantas net ir kompaktiškame fotoaparate. Būtent juo išsiskiria naujasis „Sony“ fotoaparatas „NEX-5T“ su keičiamu objektyvu, belaidžio ryšio galimybėmis ir unikaliomis fotografuoti skirtomis programėlėmis. skaityti »

Ilgai lauktas fotoaparatas „Fujifilm X-M1“ – jau Lietuvoje

„Fujifilm Lietuva“ praneša, kad aukščiausios klasės sisteminis fotoaparatas „Fujifilm X-M1“ jau pasirodė Lietuvos rinkoje. skaityti »