Ateities automobiliai atpažins vairuotojo nuotaiką

Ateityje automobiliai ne tik žinos, ko mes norime, bet ir kaip mes jaučiamės, galės ne tik pildyti mūsų komandas, bet ir mums atsakyti. skaityti »

Ateityje automobiliai tieks elektrą ir augins daržoves?

Šiuolaikiški automobilių gamintojų pasiūlymai ir ateities prognozės. skaityti »

Automobilio salonas tieks namams elektrą ir pramogas

Buitinės elektronikos parodoje CES automobilių gamintoja „Hyundai“ pristatė išmaniųjų namų integracijos su bepiločiu automobiliu koncepciją. skaityti »

Automobilis be elektroninių pagalbininkų šiandien neįsivaizduojamas

Elektroninės saugumo sistemos automobiliuose atsirado palyginti neseniai. Kas yra tie nematomi pagalbininkai ir kokią naudą jie duoda? skaityti »

Kinijoje pradedama prekiauti automobiliais su atsiskaitymo funkcija

„Alibaba Group“ pristatė sportinį automobilį RX5, kuris turi savo operacinę sistemą, yra prijungtas prie interneto ir kuriame galima atlikti mokėjimus per mokėjimo sistemą „Alipay“. skaityti »

Italų studentai sukūrė origami išvaizdos elektromobilį

Anot projekto autorių, automobilis ne tik važiuos pats automatiškai, bet ir reaguos į vairuotojo nuotaiką – pagal tai kurs atitinkamą atmosferą. skaityti »

„Visa“ siekia, kad automobilis atstotų kreditinę kortelę

„Visa“ planuoja įdiegti į automobilius mobiliąją atsiskaitymo sistemą, kuria naudotis vairuotojui bus taip pat paprasta kaip išmaniuoju telefonu arba kreditine kortele. skaityti »

Bepilotis „Google“ automobilis pirmą kartą pakliuvo į avariją, kurioje nukentėjo žmonės

Vienas iš „Google“ bepiločių automobilių, bandomų Kalifornijos valstijos keliuose, pirmą kartą tapo avarijos, kurioje nukentėjo žmonės, dalyviu. skaityti »

„Apple“ užpatentavo liečiamą automobilio prietaisų skydą

Kompanija „Apple“ veržiasi į naują rinką – automobilį. JAV technologijų milžinė praėjusią savaitę užpatentavo naują technologiją, leisiančią skaitmenizuoti daugelį automobilio valdymo funkcijų ir jas valdyti liečiamuoju ekranu, įmontuotu automobilyje. skaityti »

„Volkswagen“ ir „Apple“ kartu kurs automobilį „iBeetle“

Vokiečių automobilių gamintoja „Volkswagen“ pranešė, kad kartu su amerikiečių technologijų kompanija „Apple“ kurs du legendinio „Volkswagen“ automobilio „Beetle“ modelius „iBeetle“, kurie turės išmaniojo telefono „iPhone“ integraciją. skaityti »