Lietuvos jaunimas automobilius draudžia internetu

Draudikų statistika rodo, kad mūsų šalies jaunimas privalomąjį vairuotojų draudimą dažniausiai perka internetu. Draudimo bendrovės „PZU Lietuva“ duomenimis, 60 proc. apsidraudusiųjų internetu yra žmonės iki 35 metų. skaityti »

Dėl naujo išradimo automobilių nebereikės plauti

Olandijos mokslininkai sukūrė unikalius automobilių dažus, kurie lieka švarūs bet kokiomis oro sąlygomis. skaityti »

„Sixt“ programėle jau galima naudotis išmaniuosiuose telefonuose su „Windows Phone 7“

Tarptautinė automobilių nuomos kompanija „Sixt“ pristatė programėlę, skirtą išmaniesiems telefonams su operacine sistema „Windows Phone 7“. Naudojantis ja galima rezervuoti automobilius 105 šalyse visame pasaulyje. skaityti »

„Google“ derasi su draudimo kompanijomis dėl savaime važiuojančios mašinos

Gali būti, jog netolimoje ateityje iš vienos vietos į kitą judėsime savaime važiuojančiais automobiliais, o eismų įvykių sumažės keliasdešimt kartų. skaityti »

Greičiausias saulės energija varomas automobilis?

Iš anglies pluošto sukūrę naują saule varomo automobilio modelį „Nuna 6“, Olandijos studentai ketina dalyvauti kasmetėse Australijoje vykstančiose ekologiškų automobilių rungtynėse „World Solar Challenge“ ir įrodyti, kad tai greičiausias pasaulyje automobilis. skaityti »

Skraidančiam automobiliui leista važinėti gatvėmis

Pirmajam pasaulio skraidančiam automobiliui leista važinėti keliais ir skraidyti ore. skaityti »

Ar žmogaus nevairuojami „Google“ automobiliai važinėsis po Nevadą?

Visiems įprasta, jog automobilį vairuoja žmogus, tačiau naršyklės gigantės „Google“ žmogaus nevairuojamas automobilis – tikras šedevras. skaityti »

Elektromobiliai jau Lietuvoje

Lietuviai nusitaikė į elektrinių automobilių rinką užsienyje, o artimiausiu metu Kaune turėtų atsirasti ir pirmoji lietuvių sukurta elektromobilių įkrovimo stotelė. skaityti »