Atnaujinta „Android“ programėlių parduotuvė

Balandžio 9 dieną kompanija „Google“ atnaujino „Google Play“, operacinei sistemai „Android“ skirtų programėlių parduotuvę. skaityti »

Pavasarinis telefono atnaujinimas

Šv. Velykos primena apie artėjantį pavasarį, tačiau atnaujinti reikia ne tik drabužių spintą, bet ir telefoną. Taigi trumpai apžvelgsime „pavasarines“ nemokamas programėles skirtas telefonams turintiems „Andriod“ operacinę sistemą. skaityti »

Per Kalėdas aktyvinta 17,4 mln. „Android“ ir „iOS“ įrenginių

Išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai pastaraisiais metais tampa vis populiaresne šventine dovana. Tai atskleidė ir tyrimas, kurio metu paaiškėjo, kad kalėdinis laikotarpis buvo ypač sėkmingas „Android“ ir „iOS“ kūrėjams. skaityti »

Mobiliosios programėlės moksleiviams ir studentams

Rugsėjo 1–oji – Mokslo ir žinių diena į klases ir auditorijas sukviečia moksleivius ir studentus. Mobiliųjų programėlių kūrėjai neatsilikdami nuo laikotarpio siūlo nemokamas programas jų išmaniesiems įrenginiams. skaityti »

Olimpinių žaidynių eigą bus galima stebėti išmaniojo telefono ekrane

Prasidėjus Londono 2012 m. vasaros olimpinėms žaidynėms, „Samsung“ pristato specialų programėlių rinkinį. Parsisiuntę šias programėles, jų naudotojai ne tik gaus naujausią informaciją apie olimpiadą ir šalies sportininkų pasiekimus, bet ir turės galimybę laimėti vieną iš 30–ies „Samsung Galaxy S III“ išmaniųjų telefonų. skaityti »

„iPhone“ – tik turtingiems?

Rinkos tyrimų duomenimis, turtingi arba pasiturintys asmenys labiau linkę rinktis „iPhone“ nei kitų gamintojų siūlomus išmaniuosius telefonus. skaityti »

Velykinės programėlės

Per Velykas vieni margina ir ridena tikrus kiaušinius, kiti – elektroninius. Interneto erdvėje gausu mokamų ir nemokamų programėlių išmaniesiems telefonams. skaityti »

Pačios populiariausios „Apple“ programėlės

Šią savaitę kompanija „Apple“ pristatė pačių populiariausių programėlių sąrašą, kuris apima 2008 – 2011 metus. skaityti »

Populiariausio 2011 metų programėlės

Šiais metais „Apple“ kompanijos populiarumas stipriai išaugo ir „gerbėjų“ ratas išsiplėtė. Dauguma tikrai turi bent vieną šios kompanijos produktą: „iPhone“, „iPod touch“ ar „iPad“. Išpopuliarėjo ir įvairios programėlės skirtos šiems įrenginiams. Tad pristatome populiariausių dešimtuką. skaityti »