Baltarusiai galės stebėti savo kreditų istoriją per internetą

Baltarusijos banko „Belgazprombank“ klientai pirmieji išbandys galimybę per internetą analizuoti savo kreditų istoriją. skaityti »

Gyventojams – daugiau galimybių nemokamai pasitikrinti savo kredito istoriją

Nuo šiol Lietuvos gyventojai gali daug paprasčiau pasitikrinti informaciją apie savo finansinius įsipareigojimus kredito įstaigoms ir sužinoti savo kredito istoriją – tereikia per elektroninės bankininkystės sistemą prisijungti prie Lietuvos banko valdomos Paskolų rizikos duomenų bazės. skaityti »

Lietuvos bankų asociacija: išduodant paskolą tikrinama kredito istorija, ne turimos sąskaitos

Viešojoje erdvėje pasirodžius interpretacijoms dėl duomenų apie gyventojų sąskaitas gavimo, Lietuvos bankų asociacija primena, kad asmenims išduodant paskolas, tikrinama tik jų kredito istorija (t. y. ar asmuo turi pradelstų įsiskolinimų), o ne asmeninės sąskaitos. skaityti »

„Citadele“ banko klientai savo kredito istoriją galės pasitikrinti per interneto banko sistemą

Nuo pernai metų gruodžio „Citadele“ banko klientai gali patogiau stebėti savo kredito istoriją realiuoju laiku. Vykdydamas atsakingo skolinimosi politiką, bankas pradėjo bendradarbiauti su UAB „Creditinfo Lietuva", valdančia asmeninės kredito istorijos sistemą Manocreditinfo.lt. „Citadele“ interneto banko sistemoje vartotojams sukurta speciali skiltis – „Mano kredito istorija“. Gyventojai internetu galės sužinoti savo kredito istoriją, kuri sukaupta ir saugoma kreditų biure „Creditinfo Lietuva“. skaityti »

Šiaulių banko klientai gali savarankiškai stebėti savo kredito istoriją

Šiaulių banko klientai, apsilankę banko paslaugų internetu sistemoje „SB linija“, gali nemokamai sužinoti ir savarankiškai realiuoju laiku stebėti savo kredito istoriją. skaityti »