Vaikų laisvalaikis internete – leisti ar drausti?

Internetinės svetainės, socialiniai tinklai ir kompiuteriniai žaidimai neretai kelią susirūpinimą ne vienam savo atžalą saugančiam tėvui. skaityti »

Kokias saugumo klaidas darome internete?

Per didelis atvirumas socialiniuose tinkluose gali pritraukti kibernetinių nusikaltėlių dėmesį, o per silpni slaptažodžiai – atverti kelią įsilaužimams. skaityti »

19 proc. Lietuvos naudotojų slepia savo kompiuterius, kad išsaugotų svarbius duomenis

Norėdami virtualiame pasaulyje nuo smalsių akių apsaugoti savo privatumą ir asmens duomenis, paranojiški naudotojai griebiasi įvairių metodų, netgi slepia savo kompiuterius. skaityti »

Brandūs naudotojai atsargūs internete, bet mažiau žino apie pavojus

Kalbant apie saugumą internete, 45 metų ir vyresni naudotojai gerokai atsargiau dalijasi informacija nei jaunesni interneto vartotojai, tačiau jiems trūksta žinių atpažinti sukčius ar neišvengiamas grėsmes. skaityti »

Naujas „Google“ portalas apie saugumą internete

Pradėjo veikti specialus švietėjiškas kompanijos „Google“ portalas „Verta žinoti“, kurio tikslas padėti savo klientams apsaugoti informaciją tinkle ir išvengti rizikos. skaityti »

1 800 kibernetinių atakų per minutę – kaip apsisaugoti

Naršant internetą, naudotojų tyko 108 035 kibernetinės atakos per valandą, arba 1 800 per minutę. skaityti »

Keturiems iš penkių lietuvių patariama sustiprinti saugumo internete žinias

Vasario 7-ąją visoje Europoje minint Saugaus interneto dieną „Microsoft“ pristatys vartotojų elgesio internete tyrimo rezultatus. skaityti »