Kad piniginė neplonėtų: programėlės, padėsiančios sutaupyti

Išmaniosios programėlės gali pagelbėti atidžiau stebėti situaciją parduotuvėse bei savo piniginėje. skaityti »

Programėlės, kurios palengvins vyrų gyvenimą

Kuris vyras nenorėtų sėkmingai derinti ir pareigas, ir pomėgius? Tą nesunkiai galima padaryti išnaudojant išmanųjį telefoną. skaityti »

Programėlėje – atnaujinta žaidimo „Pinigėnai“ versija

Tyrimai rodo, kad apie pinigus savo atžaloms šiandien pasakoja keturi iš penkių ikimokyklinio amžiaus vaikus auginančių tėvų. Vis dažniau finansiniam raštingumui ugdyti pasitelkiamos ir naujausios technologijos. skaityti »

Britai galės lengviau išsikviesti pagalbą

Praėjusią savaitę pradėjo veikti nauja programėlė skirta Didžiosios Britanijos gyventojams ir svečiams. „PanicMe” aplikacija suteikia galimybę atsitikus nelaimei realiuoju laiku susisiekti su artimaisiais ar draugais. skaityti »

„Ikea“ siūlo apsipirkti 3D parduotuvėje

Praeitą savaitę startavo naujos koncepcijos prekybos centro „Ikea“ elektroninė parduotuvė – programėlė. skaityti »

„Yahoo!“ išleido programėlę „Orai“

Kompanija „Yahoo!“ pristatė programėlę „Yahoo! Orai“, veikiančią išmaniuosiuose telefonuose „iPhone“. skaityti »

Pristatyta vairuotojams skirta „Worldtrucker“ programėlė

„Volvo Trucks“ pristatė „Worldtrucker“ programėlę, skirtą vairuotojų bendruomenei. Išmaniesiems „iPhone“ ir telefonams su „Android“ operacine sistema skirta programėlė leis sunkvežimių vairuotojams bendrauti ir dalintis naujienomis kelyje. skaityti »

„Samsung“ pristato naują turinį „Galaxy S 4“

Pristatydama naująjį išmanųjį telefoną „Galaxy S4“ kompanija „Samsung Electronics“ paskelbė apie populiariausią EA kompanijos žaidimą „Need for Speed Most Wanted“, pritaikytą specialiai „Samsung“ produktams. skaityti »

Sukurta programėlė, apsauganti nuo grėsmių socialiniame tinkle „Facebook“

Pasaulinė saugumo sprendimų kūrėja ESET sukūrė apsaugai nuo kenkėjiško turinio skirtą įrankį – programėlę „ESET Social Media Scanner“, kuri leidžia sumažinti grėsmių tikimybę socialiniame tinkle „Facebook“. skaityti »

„Ford“ Lietuvos programėlių kūrėjus kviečia dalyvauti unikaliame projekte

Vienintelis įgaliotasis koncerno „Ford“ atstovas Lietuvoje „Inchcape Motors“ ragina Lietuvos mobiliųjų programėlių („mobile apps“) kūrėjus dalyvauti atvirame „Ford“ projekte „Ford Development Program“. Tai vienintelis tokio pobūdžio projektas pasaulyje. Geriausios programėlės bus integruotos į „Ford“ automobilių komunikacijos sistemas SYNC su „AppLink“ įskiepiu. skaityti »