Išmanusis telefonas įspės apie kliūtis kelyje

Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos (LAKD) sukūrė programėlę išmaniesiems telefonams „Eismo informacija“, galinčią palengvinti keliones vairuotojams – jos pagalba vairuotojas sužinos apie eismo sąlygas, galimas kliūtis pasirinktame maršrute. skaityti »

Programėlė „Pričiupk!“ drausmins šalikelės erelius

Nuo šiol norint sudrausminti pažeidėjus nebereikės skambinti arba rašyti policijai. Neseniai programuotojų komandos „OSM Games" pristatyta programėlė „Pričiupk!“ jau leidžia tai padaryti gerokai paprasčiau. skaityti »

DNB programėlėje – svarbi informacija pradedantiesiems verslininkams

Ketinantiesiems imtis nuosavo verslo DNB bankas sukūrė elektroninę programėlę „Įkurk verslą“, skirtą planšetiniams „iPad“ ir įprastiems asmeniniams kompiuteriams. Ji padės vienoje vietoje rasti svarbiausią informaciją ir atsakymus į esminius klausimus, kylančius kuriant sėkmingo verslo modelį – pradedant pirminės idėjos testavimu ir baigiant įmonės įsteigimu. skaityti »

„Windows 8“ programėlių parduotuvė atvėrė duris Lietuvos programuotojams

Naujausios „Microsoft“ operacinės sistemos „Windows 8“ programėlių parduotuvė tapo prieinama programuotojams iš 120 šalių, tarp kurių yra ir Lietuva. Nuo šiol Lietuvos programuotojai gali talpinti programėles „Windows Store“ parduotuvėje ir pradėti uždirbti iš savo kūrinių. skaityti »

Elektroninė parduotuvė jau ir telefone

Pasirodė pirmoji lietuviškos internetinės parduotuvės programėlė, kurią galima nemokamai parsisiųsti į savo išmaniuosius telefonus ar planšetinius kompiuterius. skaityti »

Jūros šventė – telefone

Šiemet Klaipėdoje vykstančioje kasmetinėje Jūros šventėje nepasiklysti renginių gausoje padės specialiai tam sukurta nemokama programėlė. skaityti »

Naujus mokslo metus Universitetas pasitiks keldamasis į elektroninę erdvę

Mykolo Romerio universitetas naujuosius 2012/2013 mokslo metus pasitiks atsisakydamas įvairių popierinių formatų ir vis intensyviau keldamasis į elektroninę erdvę. Universiteto siekis – suteikti maksimaliai paslaugų e–erdvėje studijuojančio jaunimo ir juos mokančių dėstytojų patogumui. skaityti »

Europos futbolo čempionatas – telefone

Birželio 8 dieną prasidėjo „jo didenybė futbolas“, o šios sporto šakos gerbėjai gali naudotis specialia programėle. skaityti »

Studentų sukurta mobilioji programėlė „Kids CARS“ sulaukė pasisekimo

Kūrybinė Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) studentų grupė sukūrė vaikų gebėjimus stiprinančią mobilią programėlę „Kids CARS“, kurią jau galima parsisiųsti iš App Store. skaityti »

MRU prorektorius S. Vaitkevičius: „Tampame e. universitetu“

Mykolo Romerio universitetas (MRU) pirmasis iš Lietuvos aukštųjų mokyklų sukūrė ir pristatė mobiliąją programėlę abiejose populiariausiose platformose – „Android“ ir „iOS“. skaityti »