Šiemet – didesnė parama mokinio reikmenims

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija primena, kad jau galima teikti prašymus dėl socialinės paramos mokiniams. skaityti »

Šeimų šventė skatins šeimas daugiau bendrauti

Ateinantį šeštadienį „Harmony Park“ poilsio komplekse vyks nemokama Šeimų šventė, skirta paskatinti šeimas kartu leisti laisvalaikį. Ji bus transliuojama ir per internetą. skaityti »

Įmonėms siūloma dalyvauti Nacionalinio atsakingo verslo konkurse

2015 metais aštuntą kartą vyks Nacionalinio atsakingo verslo apdovanojimai NAVA, kuriuos organizuoja Socialinės apsaugos ir darbo ministerija. skaityti »

Verslininkai ir toliau galės kreiptis dėl subsidijų verslumui skatinti

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija nusprendė pratęsti paraiškų priėmimo pagal priemonę „Subsidijos verslumui skatinti“ terminą iki 2015 m. sausio 15 d. skaityti »

Su jaunimu dirbantys asmenys vertina savo kompetencijas

Jau daugiau nei du mėnesius Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (toliau – Departamentas) kviečia su jaunimu dirbančius asmenis internetiniame tinklapyje www.jaunimodarbuotojas.lt įsivertinti savo turimas kompetencijas. skaityti »

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Vilniaus dailės akademija

Vilniaus dailės akademijos rektorius prof. Audrius Klimas ir socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas pasirašė Bendradarbiavimo sutartį. skaityti »

Informacinių technologijų plėtra NDNT leis taupyti laiką, finansus bei kaupti aktualią statistiką

Neįgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos (NDNT) vykdoma informacinių technologijų plėtra jau nuo šių metų rugpjūčio leis tarnybos klientams neįgalumo ar darbingumo lygių vertinimui registruotis iš anksto internetu. skaityti »