„Skynet“ klientai pirmieji Lietuvoje įvertino naujo modelio ARRIS priedėlių privalumus

„Skynet“ tinklas pirmasis Lietuvoje pasiūlė savo klientams šiuolaikinį naujo modelio kompanijos ARRIS („Motorola“) TV priedėlį „VIP1103“, derantį prie taikomosios programinės įrangos (angl. Middleware) „IPTV.iQ“. skaityti »

„Penki kontinentai“ parodoje „IBC 2013“ kvietė išbandyti „IPTV.iQ“

Rugsėjo viduryje Amsterdame vyko 44-oji paroda konferencija „IBC 2013“, skirta aktualiausioms TV transliavimo, skaitmeninių technologijų ir multimedijos temoms. Apsilankiusiųjų tarptautiniame renginyje laukė daugybė naujovių – nuo TV turinio valdymo sistemų, modernios programinės įrangos iki vaizdo transliavimo inovacijų. Šiemet į „IBC 2013“ užsuko per 50 tūkst. lankytojų. skaityti »

Kviečia „IBC 2013“!

46-oji tarptautinė programų transliavimo, skaitmeninių technologijų ir multimedijos įrangos paroda konferencija „IBC 2013“ kviečia visus šių sričių profesionalus rugsėjo 12–17 dienomis susitikti Amsterdame ir susipažinti su rinkos tendencijomis bei perspektyvomis, iš pirmų lūpų sužinoti apie naujausius kompanijų produktus ir inovacijas. skaityti »

Londone – lietuviški IPTV sprendimai

Kovo 19 dieną Londono parodų centre „Olympia Exhibition Centre“ prasideda viena didžiausių pasaulyje interneto bei komunikacinių technologijų parodų konferencijų „TV Connect 2013“ (ankstesnis pavadinimas „IP&TV World Forum“). skaityti »

Vartotojo sąsajai „IPTV.iQ“ – konkurso „Lietuvos metų gaminys 2012“ auksas

Informacinių technologijų grupėje aukso medaliu įvertinta bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ grafinė TV vartotojo sąsaja „IPTV.iQ“. Tai programinė įranga, leidžianti įprastą televiziją paversti išmaniąja. skaityti »

Apdovanoti prestižinio konkurso „Connected Content Technology Awards“ laimėtojai

Rugsėjo pradžioje Amsterdame pasibaigusioje jau 45-ojoje parodoje „IBC 2012“ vyko ir konkurso „Connected Content Technology Awards“ laimėtojų paskelbimas. skaityti »

„Penki kontinentai“ – parodoje „IBC 2012“

Š. m. rugsėjo 6–11 dienomis Amsterdamo parodų ir kongresų centre RAI vyksta jau 45-oji tarptautinė programų transliavimo, skaitmeninių technologijų ir multimedijos įrangos paroda konferencija „IBC 2012“. skaityti »

„IPTV.iQ“ – prestižinio konkurso finale

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ sukurtas ir vasario mėnesį „Skynet“ IPTV vartotojams pristatytas TV paslaugų valdymo programinis produktas „IPTV.iQ“ jau sulaukė daugybės teigiamų klientų atsilepimų bei pateko į „Connected Content Technology Awards“ apdovanojimų finalą („Middleware and CPE Technology“ kategorija). skaityti »

„IPTV.iQ“ – naujos interaktyvios galimybės

Televizorius ir televizija jau seniai nebėra tik įrankis, leidžiantis pasiūlyti įprastų TV transliacijų. Sparčiai pasaulyje populiarėjanti IP televizija (angl. IPTV; Internet Protocol Television) – lanksti ir patogi infrastruktūra, ne tik leidžianti teikti įprastas TV paslaugas, bet ir padedanti pritraukti daugiau klientų, mažinti išlaidas, pasiūlyti žiūrovams naujų interaktyvių galimybių. skaityti »