„Apple iCloud“ jau turi daugiau nei 250 mln. vartotojų

„Debesų“ saugykla „Apple iCloud“ jau naudojasi daugiau nei 250 mln. vartotojų – nuo 2012 metų spalio paslauga pasinaudojo apie 60 mln. naujų vartotojų, pranešė „Apple“ generalinis direktorius Timas Kukas, aptardamas šių finansinių metų pirmojo ketvirčio rezultatus. skaityti »

JAV užleis Kinijai didžiausios „Apple“ rinkos statusą

Kinija aplenks JAV ir taps didžiausia korporacijos „Apple“ rinka, pareiškė „Apple“ generalinis direktorius Timas Kukas. Kada būtent tai įvyks, Kukas nepatikslino. skaityti »

„Apple“ vadovas – daugiausia uždirbantis generalinis direktorius

TV kanalo CNBC sudaryto daugiausia uždirbančių vadovų sąrašo viršūnėje – „Apple“ vadovas Timas Kukas (Tim Cook). skaityti »

Pirmieji Timo Kuko vadovavimo metai „Apple“ buvo sėkmingi

Pirmieji darbo metai vadovaujant Timui Kukui korporacijai „Apple“ buvo sėkmingi, nepaisant rinkos abejonių dėl dabartinio generalinio gebėjimų pakeisti ilgametį charizmatiškąjį lyderį Styvą Džobsą. skaityti »

„Apple“ vadovas Timas Kukas laužo Styvo Džobso tradicijas

Timas Kukas pagarbiai žiūri į Styvo Džobso palikimą, tačiau priimdamas sprendimus pasikliauja tik savo žiniomis ir patirtimi. Jis daro kompaniją atviresnę ir stengiasi pernelyg nesiskirti nuo paprastų darbuotojų. skaityti »

„Apple“ susitarė su „Unisys“ dėl korporatyvinių ir vyriausybinių klientų

„Apple“ pasirašė kontraktą su bendrove „Unisys“, tikėdamasi išplėsti savo dalyvavimą korporatyvinių ir vyriausybinių pirkimų rinkoje. skaityti »

„Apple“ vadovas sukritikavo nešiojamojo kompiuterio ir planšetės hibridą

„Apple“ generalinis direktorius Timas Kukas sukritikavo nešiojamojo kompiuterio ir planšetės hibridą, taip pat universalias kompiuterių ir mobiliųjų įrenginių operacines sistemas. skaityti »

Timas Kukas pirmą kartą IT konferencijoje pasirodys kaip „Apple“ vadovas

Timas Kukas, praėjusių metų rugpjūtį pakeitęs „Apple“ generalinį direktorių Styvą Džobsą, šių metų gegužės 29 d. pirmą kartą pasirodys IT konferencijoje, praneša „All Things Digital“. skaityti »