„Penki kontinentai“ tradiciškai dalyvavo „Vilties“ draugystės šventėje

Gegužės 9 d. sutrikusio intelekto žmonių globos asociacija „Viltis“ jau devintą kartą organizavo tradicinę geros kaimynystės ir draugystės šventę „Draugystės tiltai apleistuose praeities kiemuose“ skaityti »

Asociacijos „Viltis“ šventę palaimino snaigės

Sutrikusio intelekto žmonių globos asociacija „Viltis“ trečiadienio popietę šventė geros kaimynystės ir draugystės šventę „Draugystės tiltai apleistuose praeities kiemuose“. skaityti »

Bendrija „Viltis“ kviečia į draugystės šventę

Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“ Vilniuje rengia tradicinę draugystės ir kaimynystės šventę „Draugystės tiltai apleistuose praeities kiemuose“. skaityti »

Sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“ pakvietė į tradicinę šventę

Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Viltis“ š. m. gegužės 13 dieną pakvietė į geros kaimynystės ir draugystės šventę „Draugystės tiltai apleistuose praeities kiemuose“. skaityti »

Vaikai su negalia – bėgime už pasaulio varginguosius

„Norime būti gyvenimo dalyviais, ne tik stebėtojais“, – taip vaikų su negalia apsisprendimą dalyvauti UNICEF organizuojamame 500 m bėgime komentavo bendrijos „Viltis“ įkūrėja ir direktorė Dana Migaliova. skaityti »

Pasivaikščiokime „Draugystės tiltais“

Po atviru dangumi įmonių grupės „Penki kontinentai“ teritorijoje vyko sutrikusio intelekto vaikų, jaunuolių ir suaugusiųjų rankdarbių mugė, skambėjo muzika, pleveno idėjos ir mezgėsi bendrų ateities darbų planai. skaityti »