ISM studentų iniciatyva – Liuksemburge rungsis dėl Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų vardo

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentų atstovybės organizuojamas projektas „Creative Shock” tapo Europos Komisijos inicijuoto ir Ūkio ministerijos vykdyto Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų (EEPA) konkurso nacionalinės atrankos nugalėtojais. skaityti »

Dvi nacionalinės iniciatyvos keliauja į Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų finalinį etapą

Europos Komisijos inicijuojamą ir Ūkio ministerijos vykdytą Europos verslininkystės skatinimo apdovanojimų konkurso nacionalinę atranką laimėjo dvi sėkmingiausios Lietuvos verslumo skatinimo iniciatyvos – ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentų atstovybės projektas „Creative Shock“ ir VšĮ „Sveikatingumo idėjos“ projektas „Jaunųjų inovatorių bazė“. skaityti »

Tarp Lietuvos jaunuolių – pamaina garsiausiems pasaulio verslininkams

Nepriklausomoje Lietuvoje gimusiai kartai neretai lipdoma abejingumo bei neatsakingumo etiketė. ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto komanda nusprendė paneigti šį mitą, tam į pagalbą pasitelkusi asmenybės testą. skaityti »

Inovacijų ir technologijų vadyba: arba kas naujo inovacijų diegimo skatinime?

Birželio 5 dieną diplomus atsiima pirmoji Inovacijų ir technologijų vadybos magistro programos studentų laida. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete ši programa buvo sukurta projekto „Inovacijų vadyba ir technologijų perdavimas“ metu. skaityti »

ISM pradeda išankstinį priėmimą į bakalauro studijas

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas vasario 1 d. pradeda išankstinį priėmimą į bakalauro studijų programas. skaityti »

Daugiausiai šimtukininkų rinkosi studijas ISM

Beveik pusė visų šimtukininkų, pasirinkusių vadybos ir ekonomikos studijas, mokysis ISM Vadybos ir ekonomikos universitete. skaityti »

Studijas ISM universitete dažniau renkasi ne tik lietuviai

Šiemet ISM Vadybos ir ekonomikos universitete (ISM) bakalauro studijas pradės 13,4 proc. daugiau pirmakursių nei praėjusiais metais. skaityti »

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto plėtrą paspartins naujas strateginis investuotojas

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto steigėjas ir pagrindinis akcininkas BI Norwegian Business School pranešė pasiekęs savo tikslą. ISM tapo vienu geriausių šalies verslo universitetų bei lygiateisiu tarptautinės aukštojo mokslo bendruomenės nariu. skaityti »

ISM keisis studentais su Ilinojaus universitetu Čikagoje

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto bakalauro studentai nuo kitų metų rudens galės dalyvauti mainų programoje su Ilinojaus universitetu Čikagoje, JAV. skaityti »