Pasaulio nekilnojamojo turto vertė pasiekė 217 trln. dolerių

Viso pasaulyje iškasto aukso vertė 36 kartus mažesnė už vis didėjančią pasaulio nekilnojamojo turto vertę. skaityti »

„Loft Town“ dalyvauja konkurse „Už darnią plėtrą“

Vienas didžiausių Rytų Europoje loftų projektų „Loft Town“ dalyvauja Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos rengiamame konkurse „Už darnią plėtrą“. skaityti »

„Loft Town“ kviečia į atvirų durų dieną

„Loft Town“ kviečia į atvirų durų dieną apžiūrėti parduodamus loftus ir jau įrengtą parodomąjį loftą su išmaniojo būsto technologijomis, pasivaikštinėti po loftų miesto teritoriją. skaityti »

Iš trijų Baltijos šalių sostinių gyventojų būstą vis dar sudėtingiausia įsigyti vilniečiams

SEB bankų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje apskaičiuotas antrojo ketvirčio būsto įperkamumo rodiklis rodo, kad vidutines pajamas gaunantis vilnietis galėtų nusipirkti 39,6 kv. m senos statybos būstą miegamajame rajone. Tai yra mažiausias galimo įpirkti būsto plotas, palyginti su kitų Baltijos šalių sostinių gyventojų galimybėmis. skaityti »

Mažiau nei pusė Lietuvos gyventojų patenkinti savo turimu būstu

Draudimo bendrovei „PZU Lietuva“ pasidomėjus, ką Lietuvos gyventojai mano apie savo būstą, paaiškėjo, kad tik 43 proc. žmonių patenkinti savo turimu būstu. Draudimo bendrovės užsakymu „Spinter tyrimų“ atliktoje apklausoje paaiškėjo, kad 55 proc. šalies gyventojų norėtų turėti kitokius namus. skaityti »

SEB būsto įperkamumo rodiklis: vilniečiai jau turi daugiau galimybių nusipirkti būstą, tačiau jos dar mažesnės negu kitų Baltijos šalių sostinių gyventojų

SEB bankų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje apskaičiuotas SEB būsto įperkamumo rodiklis rodo, kad vidutines pajamas gaunantis vilnietis galėtų nusipirkti 34,9 kv. m senos statybos būstą miegamajame rajone. skaityti »