Rusijoje bankomatai klientus pažins iš veido

Stambiausi Rusijos bankai planuoja įdiegti į savo bankomatus sistemą, kuri pažins klientus iš veido. skaityti »

Rusijos mokiniai pereis prie elektroninių vadovėlių

Naujasis Švietimo įstatymas numato galimybę Rusijoje leisti tik tokius mokyklinius vadovėlius, kurie turės ne tik popierinę, bet ir elektroninę versiją. skaityti »

Rusijos veiksmai šalies ekonomikos neparklupdys

Nors Rusijos veiksmai Lietuvos vežėjų ir maisto produktų gamintojų atžvilgiu vertinami prieštaringai, SEB banko analitikai nuo 3,2 proc. iki 3,8 proc. pagerino šalies BVP augimo 2013 metais prognozę. skaityti »

„Apple“ vadovai lankosi Rusijoje

Aukščiausieji kompanijos „Apple“ vadovai lankosi Rusijoje, kur siekia išsiaiškinti, kaip trečiųjų šalių prekybininkams sekasi prekiauti išmaniaisiais telefonais „iPhone“. skaityti »

Į vasaros stovyklą susirinko Rusijoje gyvenantys lietuvių kilmės vaikai

Liepos mėnesį Alantoje ir Birštone vyksta pirmoji Rusijos Šiaurės ir Sibiro lietuvių vaikų lietuvių kalbos ir kultūros stovykla. skaityti »

Kipras: didžiausi nuostoliai laukia Rusijos?

Pagalbos Kiprui teikimas naujomis sąlygomis, apsaugant mažesnius nei 100 tūkst. eurų, tačiau apkarpant šią sumą viršijančius indėlius, ir sprendimas sustiprinti kapitalo kontrolę, Rusijos bendrovėms lems didesnius nuostolius, nei tikėtasi. skaityti »

Programišiai atakavo eglučių parduotuves

Rusijos internetines parduotuves, prekiaujančias naujametėmis prekėmis, atakavo programišiai. skaityti »

„Skype“ sąskaitą buvo galima „nulaužti“ žinant tik el. pašto adresą

Lapkričio 14 dieną Rusijos programišiai tyčia internete paviešino informaciją, kaip galima „nulaužti“ pokalbių programos „Skype“ sąskaitą žinant tik jos elektroninio pašto adresą. „Skype“ reagavo akimirksniu ir iš pradžių uždraudė pasikeisti slaptažodį ar jį atkurti. skaityti »

Rusijai paskelbtas kibernetinis karas

Programišiai iš grupuotės „GhostShell“ pradėjo operaciją „Project Black Star“, kurios esmė – kibernetinis karas su Rusija. skaityti »

SEB bankas pradeda platinti su Brazilijos, Rusijos, Indijos ir Kinijos įmonių akcijų kainų indeksu susietas obligacijas eurais

SEB bankas nuo š. m. birželio 4 dienos pradeda platinti vieną naują obligacijų emisiją, kurios pelningumas priklausys nuo Brazilijos, Rusijos, Indijos ir Kinijos įmonių akcijų kainų indekso vertės pokyčio. skaityti »