„iPhone 5“ ir „iPhone 4S“ praėjusį ketvirtį buvo geriausiai parduodami išmanieji telefonai

Kompanijos „Apple“ sukurti išmanieji telefonai „iPhone 5“ ir „iPhone 4S“ praėjusį ketvirtį buvo geriausiai parduodami išmanieji telefonai ir gerokai pranoko savo pagrindinį konkurentą – „Samsung Galaxy S III“, skelbia tyrimų agentūra „Strategy Analytics“. skaityti »

„Samsung Galaxy S III“ ir „Galaxy Ace Duo“ įteikti aplinką tausojančių įrenginių sertifikatai

„Samsung Electronics“ pirmoji ir vienintelė mobiliųjų telefonų gamintoja, kurios produktams skirti Didžiojoje Britanijoje veikiančios organizacijos „Carbon Trust Certification“ anglies junginių išskyrimo ribojimo sertifikatai PAS 2050. skaityti »

„Samsung Galaxy S III“: per 100 dienų parduota 20 mln. vienetų

„Samsung Electronics“ pranešė, kad „Galaxy S III“ telefono, rinkai pristatyto šių metų gegužę, per pirmąsias 100 dienų parduota 20 mln. vienetų. Tai rekordinis kompanijos telefonų pardavimų skaičius per tokį laiką. skaityti »

Olimpinių žaidynių eigą bus galima stebėti išmaniojo telefono ekrane

Prasidėjus Londono 2012 m. vasaros olimpinėms žaidynėms, „Samsung“ pristato specialų programėlių rinkinį. Parsisiuntę šias programėles, jų naudotojai ne tik gaus naujausią informaciją apie olimpiadą ir šalies sportininkų pasiekimus, bet ir turės galimybę laimėti vieną iš 30–ies „Samsung Galaxy S III“ išmaniųjų telefonų. skaityti »