Spalio 22 dieną vyksiančiame renginyje „Apple“ pristatys atnaujintus „iPad“

Kompanija „Apple“ spalio 22 dieną surengs naujų produktų pristatymą, kuriame bus pristatyti naujuosi planšetiniai kompiuteriai „iPad 5“ ir „iPad mini“. skaityti »

Naujasis „iPad“ bus panašus į „iPad mini“

Kitos kartos planšetinis kompiuteris „iPad“ savo dizainu bus panašus į dabartinį, sumažintos planšetės versiją „iPad mini“, praneša „The Wall Street Journal“. Tai reiškia, jog naujasis „iPad“ bus aptakesnis ir plonesniu korpusu. skaityti »

Per metus sulauksime net dviejų „Apple iPad mini“ atnaujinimų

„Apple“ artimiausiais metais pateiks du „iPad mini“ atnaujinimus, kurie turės sustiprinti planšetinio kompiuterio pozicijas rinkoje. skaityti »

Jau liepą gali būti pradėta penktosios kartos „iPad“ gamyba

5-osios kartos planšetės „iPad“ gamyba gali būti pradėta jau šių metų liepą ar rugpjūtį. „iPad 5“ bus plonesnio korpuso ir lengvesnis, o dizainas bus panašus į „iPad mini“. skaityti »

Pirmajame ketvirtyje „Apple“ ketina didinti „iMac“ ir „iPad mini“ tiekimą

Kaip skelbia naujausi duomenys, pirmajame 2013 metų kvartale „Apple iMac“ produktų tiekimas pasieks 14 mln. įrenginių skaičių, o planšečių „iPad mini“ – ne mažiau 11 mln. skaityti »

„Apple“: Mes su savo „iPad“ planšetiniais kompiuteriais bandysime aplenkti „Microsoft Windows“

Viena iš skambesnių žinių šią savaitę buvo rekordiniai „Apple“ praėjusių metų finansiniai rezultatai bei gana žymus kompanijos akcijų kainų kritimas, tačiau „Apple“ vadovas Timas Cookas atrado dar vieną temą, apie kurią norėjo pakalbėti. Mažėjant „Mac“ AK pardavimams, „Apple“ žvelgia į savo „iPad“ planšetinių kompiuterių seriją. skaityti »

Naujasis „iPad mini“ ir ketvirtos kartos „iPad“ atvyko į Lietuvą

Lapkričio 30 d. Lietuvoje prasidėjo oficiali prekyba „Apple“ kompanijos kompaktiškais planšetiniais kompiuteriais „iPad mini“ bei ketvirtos kartos „iPad“ su „Retina“ ekranu. skaityti »

„Apple“ sumažino „iPad“

Kompanija „Apple“ spalio 23 dieną pristatė „iPad mini“ – sumažintą planšetės „iPad“ versiją. skaityti »

LG ir „AU Optronics“ – „iPad Mini“ skirtų ekranų tiekėjos

Kompanijos „LG Display“ ir „AU Optronics“ gamins 7,85 colių ekranus, skirtus naujam planšetiniam kompiuteriui „iPad Mini“, kuris pasirodys rinkoje šių metų spalį. skaityti »