Kompiuterių „Acer Aspire R 13“ serija pelnė „CES 2015“ apdovanojimą inovacijų srityje

Kompanija „Acer“ pranešė, kad ji buvo paskelbta 2015 CES inovacijų apdovanojimų laureatu už konvertuojamų nešiojamųjų kompiuterių „Aspire R 13“ seriją. skaityti »

„Acer“ neigia gandus apie susijungimą

Įmonė „Acer“ paneigė gandus apie tai, kad kai kurie investiciniai bankai planuoja siūlyti „Lenovo“ arba ASUS jungtis su „Acer“. skaityti »

„Acer“ ruošia galingą planšetinį kompiuterį „Bulgari“

Internete pasirodė informacija, kad kompanijos „Acer“ specialistai šiuo metu kuria galingą planšetinį kompiuterį „Bulgari“. skaityti »

„Acer“ patobulino „C7 Chromebook“

Neseniai pasirodė pranešimų apie „Acer“ nešiojamojo kompiuterio „C710-2055“ modelio atnaujinimus. skaityti »

„Acer“ pristatė išmanųjį telefoną „Liquid E1“

„Acer“ pristatė vidutinės klasės išmanųjį telefoną „Liquid E1“, turintį 4,5 colių 960x540 taškų raiškos IPS ekraną. skaityti »

Kitais metais „Acer“ išleis šešis išmaniuosius telefonus

„Acer“ viceprezidento Jim Wong teigimu, kompanija planuoja kitais metais Europoje, Kinijoje ir Pietryčių Azijoje išleisti mažiausiai šešis naujus išmaniųjų telefonų modelius, kurie atspindės visus rinkos segmentus – nuo pradinio lygmens aparatų iki aukščiausios kategorijos telefonų. skaityti »

„Acer Iconia Tab A110“ pasirodys Didžiojoje Britanijoje rugsėjo pabaigoje

Seniai žinoma, kad joks naujas įrenginys nieko nevertas be geros rinkodaros ir apgalvotos reklaminės kampanijos. Visgi kompanija „Acer“, rengdama naują planšetę „Iconia Tab A110“, nusprendė taupyti ir atsisakyti reklamos. skaityti »

„Acer“ neketina palikti planšetinių kompiuterių rinkos

Vienas iš kompanijos „Acer“ įkūrėjų Stan’as Shih’as pakomentavo gandus apie tai, kad „Acer“ gali pasitraukti iš planšetinių kompiuterių rinkos. skaityti »

„Acer“ išleis 15 colių „ultrabook“ kompiuterį

Kompanija „Acer“ ruošia naujus „ultrabook“ kompiuterių“ modelius. skaityti »

„Acer“ ketina tapti didžiausia planšetinių kompiuterių gamintoja

Ilgainiui „Acer“ taps stambiausia planšetiniu kompiuterių gamintoja, pareiškė bendrovės vykdomasis direktorius Džanfranko Lianči. skaityti »